Älskade barn

Fick en dopinbjudan på posten häromdagen. Det är bästa Carolines fina son Melwin som ska döpas. Jag har lovat att sjunga och har typ 20 dagar på mig att repa nu. Kan behövas för jag har inte sjunigt på länge. Det ska bli så kul! Synd bara att dopet hålls i Skålleruds kyrka, så jag kan inte repa med någon som spelar innan det är dags för dopet. Men det ska väl inte vara något omöjlighet, får hoppas att det finns någon bra version av låten på Youtube. Carro bad mig även sjunga ytterligare en låt, om jag ville, som jag fick bestämma själv. Så är det någon som vet en bra dop låt? Tipsa mig!!

Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg
Älskade barn

Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg
Älskade barnSötaste Melwin!


Team Rongedal imponerar inte

Igår var det fest hemma hos Josephine och Niklas grannar Sara och Martin. Mycket trevligt (och mys med goaste hundarna)! Tyvärr slutade kvällen mindre bra, vi gick till ett folktomt Blue Moon Bar och det var ingen större hit. Men kvällen var trots det bra!

Idag kollade jag igen Körslaget som hade premiär igår. Vanligtvis är jag ingen sucker för just Körslaget men eftersom jag själv sökte till det iår så vill jag ju titta och se vad jag går miste om. Tyvärr imponerade inte Team Rongedal alls på mig. Jag tycker att dom blev utklassade av alla andra körer, förutom Team Strömstedt som var sämst. Med detta sagt menar jag inte att Team Rongedal var dåliga, inte alls, men dom var bar inte lika bra som alla andra körer. Bäst var Team Moreus och Team Picasso.

Ikväll blir det fika med Järngänget, en sen födelsedagsfika sen följt av Johan Falk på TVn!


Så ska det låta

Igår var det premiär för så ska det låta. Gött det! Jag älskar det programmet! Igår var det riktigt bra också. Alla kunde sjunga för en gångs skull! Jag njöt! Idag har körslaget premiär, jag hade tänk sitta bänkad och hejja på Rongedals men ska på fest så jag får heja i det tysta. Reprisen imorgon blir!

Just nu har jag massa "borde" som jag borde göra. Jag behöver äta, jag behöver hitta nåt att ha på mig, jag behöver kolla när bussen går osv. Men jag sitter här istället. Kollar på Djurgården-Brynäs i morgonrock. Mat blir nog nu i alla fall, blir ingen favorit i repris från i torsdags då jag bara åt lunch på hela dagen. Aja baja!

Koka vatten borde jag göra också. Så jag har att dricka om jag vaknar inatt. Kör väl igång en vattenkokare så de kan svalna när jag är borta och ställas in i kylen sen. Ja, det blir! Det och mat! Tack för mig och en konstigt blogginlägg!

Ps. Ikväll behöver vi vinna Färjestad! KÄMPA!

Min ångest är större än din

Vi har fått en uppgift i skolan, som vi ska genomföra på fredag (!!!) där vi ska ha ett rörelsepass med klassen men musik till. Jag vet inte vad jag ska göra, har ingen som helst aning.. Vilket leder till att jag har jordens ångest och inte mår så vidare. De som känner mig vet hur jag känner inför idrott och rörelse grejer, jag gillar det inte. Inte alls. Och än mindre gillar jag att behöva komponera ett eget rörelseprogram som jag ska leda inför klassen. Usch!

Jag lägger mig ner och dör. Skiter i allt och ger upp.. Så känns det just nu i alla fall. Jag vill inte mer!


Och så har det gått ytterligare en vecka

och jag har inte uppdaterat alls. Börjar bli en tradition att inleda mina inlägg på detta vis. Igår shoppade jag mig lite lyckligare och köpte en ny telefon, ibland måste man unna sig saker man vill ha som Rebecka så snällt fick säga till mig när jag stod i valet och kvalet. Kvällen igår var tänkt till att ha födelsedagsfest då jag fyllde år i torsdags, men i sista sekund ändrades planerna och det blev tjejkväll men spel och lite småplock att äta. Enromt mysigt och jag är nöjd över valet.

Födelsedagen spenderas i Forshaga på skolan där, var med mamma och jobbade och sen hälsade jag på mina goa elever. På kvällen blev det utgång, på Ankan som vanligt. Bra kväll tillsammans med Josephine, Linnea, Marre och Krister. Även om kvällen kunde ha slutat bättre. I fredags käkade familjen god mat och åt tårta. Kan tipsa alla Karlstadsbor om Cafe Artist Steak and Flame buffé på fredagar. Enormt god mat och man får äta hur mycket man vill för endast 220 kronor! Grymt!

Just nu ligger min kusin, med vän, och sover i mitt vardagsrum, dom var ute i Karlstad igår och är väl aningens slitna idag.. Själv har jag varit vaken ett tag och väntar helt enkelt på att dom också ska vaknar så jag kan gå upp och äta lite frukost.. Vill ju inte gå upp och väcka dom stackarna, som verkade aningens runda under fötterna när dom kom hem inatt.. :)

Frisk? Näe!

Jag är ganska kass på att uppdatera bloggen, jag vet. Men sån är jag. Och ni gillar mig ändå. Sen sist har det inte hänt så mycket. Jag har fått magkatarr, byter den enda katarren mot en annan, men annars mår jag bara fint! Är tydligen lite stressad så nu får jag väl börja mitt nya liv. Ingen stress ingen press!

Äh fan, jag vet inte vad jag ska skriva. Nu ska jag ladda inför Desperate som börjar ikväll! På torsdag kommer för övrigt Mr Valentine hit. Sjukt nervöst och spännande.  HÖRS!