Det kungliga bröllopet

Jag har varit lite anti det kungliga bröllopet, det har hypats lite för mycket och alldles för länge. Jag har hunnit tröttna men trots detta har jag tittat på TVn idag. Vigseln mellan Kronprinsessan Victoria och numera Prins Daniel var väldigt vacker. Det strålar verkligen om dom båda och dom ser otroligt kära ut. Jag är faktiskt otroligt glad för deras skull. Och stundtals blev jag väldigt rörd. Det är konstigt att en vigsel mellan två människor som man inte ens känner kan beröra så mycket.

När jag gifter mig med Carl Philip kommer inte bröllopet vara lika stort, jag kan sträcka mig så långt att vigseln visas i TV men middagen och festen vill jag nog göra behålla för mig själv.

I'm alive

Två dagar på jobbet avklarade. Vi har det bra, vi lever! Igår, innan jobbet, gick en särkring i husvagen och vi hittade inget proppskåp så vi kunde inte lösa problemet. Vi hade bråttom till jobbet så i ilfart åkte jag till affären och köpte kylklampar så all den inhandlade maten skulle klara sig. På natten sov vi med underställ, mjukisbyxor och tjocktröja. Ändå var det kallt!

Nu är strömmen tillbaka och jag ska snart sova. Tänkte bara visa er lite bilder på vårt fina hem först!
Husvagnen och förtältet


Köket - så här rörig har vi det inte nu (mamma)!


Min säng - även matplats och vardagsrum


Jossan säng - även hall


Badrum

Det var allt för idag. Nu ska jag sova! God natt!

Röka inomhus?

Jag förstår inte folk som röker inomhus. Framförallt inte folk som inte har nån fläkt i lägenheten. Mina grannar röker ibland inne och det blir jag riktigt förbannad på. Dom har gjort det alldeles precis nu och det stinker i min lägenhet. Jag hatar röklukt och framförallt när det är i mitt vardagsrum (och kök samt sovrum). Visst det regnar ute, men det är fan inte mitt problem. Röklukten i MIN lägenhet är MITT problem.

Åååh jag blir så sur. Samtidigt är jag för nördig för att våga gå ut och säga till. Dessutom vet jag inte vilken av grannarna det är, det är fler som röker inne. Men jag misstänker att det är dom två som bor mitt emot annars brukar det behöva rökas rätt friskt under hela dagen för att det ska börja lukta inne hos mig.

Jag måste fan kontakta hyresvärden och fråga om man verkligen får röka inne, får man inte det - då jävlar åker en arg lapp upp!

Sluta rök - eller gå ut!

Skottlossning i Grey's

Shiiiiiiit. Kvällen Grey's avsnitt var så sjukt spännande. Det var så spännande att jag inte kunde hålla mig utan var tvungen att kolla nästa avsnitt redan nu. Jag kunde inte vänta en vecka. Och dessutom sitter jag i Töcksfors utan TV till veckan så det var lika bra att jag kollade nu. Jag säger bara OH MY GOD! Nåt mer säger jag inte, för jag vet att mina vänner kollar och att några säkert väntar till nästa vecka.

Men shit alltså, det var länge sen jag levde mig in i ett TV-program på detta vis.

Vi har förresten fått tag på husvagn nu, det blir en vecka i stuga och sen husvagn resten av tiden i Töcksfors. Me and my Josephine! :)

Edit: Insåg att jag inte ens har berättat att jag och Jossan åkte till Norge förra veckan och fixade jobb på fabriken. Det är alltså därför vi ska bo där. Och det var fullt på vandrarhemmet, så vi ska bo på campingen. Stugorna var sjukt dyra för att vara så primitiva så vi har försökt fixa husvagn och idag har Jossans pappa fixat en. Goodiegood!

So good

Jag älskar när en dag börjar på värsta tänkbara sätt och sen bara blir bättre och bättre. Idag är en sådan dag. Och vi pratar inte bakfylla eller något sådant utan humör-mående.

Nu ska vi åka till Rebeckas stuga och njuta av nationaldagen. Hur gött som helst! Hörs!

Kärlek


Gudmor och gudson!


Sommarlov och jag är glad

Idag har jag världens bästa känsla i magen. Jag känner mig helt genomlycklig! SUPERGLAD! Ska åka till Mellerud och träffa Caroline, Ludd och MELWIN!! Åååh! Jag längtar verkligen tills jag får krama Caroline och snosa bebis Melwin. Det ska bli så himla kul. <3

Igår fick jag sommarlov och inledde det med förhandsvisning av Värmlandsoperans Evigt Ung. Sjuktkul föreställning, alla borde gå och se den. Det är inte opera utan musikal och den är lätt värt sina 300 (200 för student) kronor. Det är 105 minuters skrattfest!