Gratismode.se

Efter mycket skepticism (heter det så?), för alla dessa sajter där man kan samla in poäng och sen få presentkort eller diverse andra prylar, har nu även jag bestämt mig för att testa. Lotten föll på just gratismode.se och nu ska vi se om även jag kan lyckas som alla andra. Det vore ju perfekt nu när jag ska flytta hemifrån och pengarna kommer tryta lite i kassan.
Önska mig lycka till.

Bli medlem och testa lyckan du också.

Jag har fått en lägenhet

Nu ni gott folk har jag goda nyheter, något som jag tryckt på ett tag är att jag hittade en jättefin lägenhet mitt i stan som jag var och tittade på, eftersom det var så många fler än jag som hade visat intresse så trodde jag att det var kört. Jag var nummer tre att ringa på den. Men ser ni, det gick faktiskt min väg den här gången. Efter ett par dagars väntan fick jag igår, 23.25 - precis när man ju gett upp hoppet, beskedet att den var min. Så i helgen ska jag skriva på papprena och på måndag är det inflyttning. Om allt går som det ska vill säga.

Jag är så glad, den är så fin. Och vilket läge. Mitt i stan, gatan mellan torget och biblioteket!

Fan

FAN!!

Ååååh!! Helevet. Det är så orättvist. Hur fan kan Johan och Robin B fortfarande vara kvar? Nej, nej, nej. Egentligen vet jag inte varför jag bryr mig så mycket, men idag var jag bara tvungen. Tvungen att bry mig så mycket att jag bloggar om det till och med. Galet.

Nu vill jag seriöst sluta se på idol, men jag vet ju att det aldrig kommer gå. Men som en fin gest mot Robin, som är mer musik ändå många andra, så tänker jag i alla fall försöka.. Haha!

Tack för mig. Det var min blogg comeback det!

Sluta se på idol

Jag, idol nörden nummer ett, är beredd att sluta se på idol om Robin E åker ut ikväll. Det är fan inte rätt! Håller tummarna!

Mitt senaste mästerverk


Och får jag säga det själv, så är det nog fanimej den snyggaste layouten jag gjort hittills!
Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Update om veckan som gått

Hur jag än gör så känns det nästan alltid som om jag har gjort fel. Eller det känns så rätt det bara kan, men ändå fel. Det jag pratar om är mitt beslut att sluta jobba i Norge och flytta hem igen. Jag trivs skitbra på universitetet, det är kul att plugga men efter att ha varit på fabriken en vecka och jobbat så har jag insett att jag lika gärna, kanske till och med lite mer, skulle vilja vara kvar där. Det var en kanon vecka som spenderades tillsammans med gamla och nya vänner och jag saknar dem.


Fick många kommentarer från folk på jobbet att det var kul att jag var tillbaka, cheferna ville att jag skulle komma tillbaka för gott, det slutade med att jag i alla fall fick förlängt vikariekontrakt året ut, utan att ens be om det. Tack och bock! Så nu får vi se när det blir jobb igen. Snart hoppas jag.


Well, well, tack för en kanonvecka alla ni där borta. Speciellt tack till Carolina och David, you two made my week!