Annimoll goes Körslaget

Idag hade bröderna Rongedal audition till körslaget här i Karlstad och jag bestämde mig för att söka. Vi köade utanför i drygt två timmar och väl inne blev det totalt kaos. Det var närmare 500 personer som var på plats och alla trängdes i det lilla cafét som finns i Värmlands Operans lokaler. Helt plötsligt blev det min tur och jag fick träffa den första juryn. Körde låten No One av Alicia Keys och gick vidare. Sen var det dags att vänta igen och ensam denna gång då tyvärr ingen av mina kompisar gick vidare. Sen blev det dags att gå in till Rongedals och där tog det tyvärr stopp. Men dom log stort undertiden jag sjöng så det verkade som att det tyckte det var rätt bra i alla fall.

Jag är stolt över att jag gjorde det. Enormt stolt över att jag gick vidare från första audition och sjukt stolt över att jag klarade av att sjunga för Rongedals. Nu är jag en erfarenhet rikare!


Go Rongedals i körslaget!


Sverige-Finland

05.50 ställde jag klockan på igår när jag gick och la mig. Har inte ställt den så tidigt sen jag jobbade i Norge. Klev upp, tog med mig täcket och la mig i soffan för att se hockeyn. I skrivandets stund står det 3-0 till Sverige och att segern känns ganska säker får man ju lov att säga. Nu måste jag snart kila iväg till bussen vilket stör mig lite, jag vill ju se de sista minutrarna också även om segern känns säker. Men det får väl bli radion i mobilen helt enkelt.

Det är nästan så jag önskar att Sverige kunde forstätta spela hockey varje morgon. Min macka som jag brukar ta på stående fot eftersom jag har bråttom blev en lång och god frukost. Min puls ligger inte på max eftersom jag inte behöver stressa och springa fram och tillbaka. Även fast jag tycker den här morgonen har varit helt underbar, i och med all tid, så vet jag att jag är tillbaka i gamla mönster imorgon!

Go Sweden!

Best of...

Idag träffade jag fina Emelie som var hemma från Uppsala en sväng. Efter gårdagens snöstorm blev jag väldigt förvånad över det fina vädret som rådde idag. Strålande solsken och -14 grader. Vädret gjorde oss båda sugna på en ny photo session, men kameran var stendöd så det får vänta till en annan gång. Satte mig och kollade igenom de gamla bilderna vi har tagit och gjorde ett litet kollage som inte blev så fint. Haha. Allt kan inte bli perfekt. Bilderna är fina i alla fall och Emelie är grymt vacker!


Nya brillor

Jag har avskytt mina glasögon som jag fick i somras efter att mina älskade mjau- (haha, internt) bågar gick sönder. Så för ett par veckor sedan tog jag tag i saken och fixade nya. Och inte bara ett par, utan två! Kors i taket. Jag köpte dom på smarteyes, riktigt bra och billigt ställe och betalade endast 1800 för båda. Grymt!

Jag är nöjd. Plånboken är nöjd! Bra kombo!


Inte världens bästa bild men men.
Bild 1: Dom gamla.  Bild 2: Nya vardagsgaljjer.  Bild 3: Nya "fest"glajjer.


Alla hjärtans dag

Nu var det längesedan jag bloggade här igen. Jag fattar inte hur storbloggarna pallar att uppdatera sina bloggar så ofta som dom gör. Jag har i och för sig inga direkta ursäkter för mitt kassa bloggande, men än att lusten inte finns och att jag varit lite upptagen med det här.

Idag är det alla hjärtans dag och jag kommer låta som en bitter singel när jag säger att jag inte är en sucker for it. Jag tycker att det är lite utav ett jippo men i år blev jag ändå glatt överraskad. Det kom blommor med bud från someone. Helt oväntat och riktigt gulligt. Jag är fortfarande ingen alla-hjärtans-dag-älskare men väldigt glad ändå.

Annars har dagen bjudit på umgänge med familjen. Var på Romstad och fikade, käkade mat, tittade på OS (som jag förövrigt inte heller är något störe fan av. haha) och åkte en sväng till IKEA med mamma. Skulle köpa gardiner till sovrummet men det fanns inga som jag ville ha så det blev en stor dörrmatta istället, så jag ska slippa dammsuga och skura hallen varenda gång någon kommer hit. Min andra matta var så liten att alla klev på golvet och det har stört mig väldigt, men nu är det slut med det. Fan ta den som kliver med skor på golvet nu. Haha.

Nu blir det en annan del av köping följt av Wallander. Hoppas ni har haft en bra helg! <3

 


Jag kommer bli rik

Igår ringde dom och frågade om jag kunde jobba idag. Egentligen var det tänkt från åtta till fem, men jag hade planer på förmiddagen så det blev tillslut bara mellan 13.30 till 17.00. Det blir inte många timmar, men lite klirr i kassan tänkt ejag och tackade ja. Idag har jag ränkat på vad jag kommer att få ut på detta och efter skatt slutade det på runt 220 kr. Tilläggas bör då att bussen till och från Forshaga kostar 100, Med andra ord kan man säga att jag tjänar 120 kronor på detta.. Rik är bara förnamnet på vad jag kommer att bli!

Illa

Sorry för dåligt med uppadering här. Har skaffat en annan blogg, tillsammans med några tjejer från hockeyn, och den har tagit väldigt mycket tid. Det ska dock bli ändring nu när vi har kommit igång med den ordentligt. (Länk kommer senare för den som är intersserad). Jag är fortfarande sjuk och har inte ens blivit bättre. Det känns helt sjukt (haha). När jag är frisk igen och kommer igång med mitt vanliga liv blir det nog mer uppdaterat här. Tills dess, ha det fint!