Världens finaste
© Annimoll

Underbara barn – Annimoll goes bebisnoja

Idag var jag och Emelie lite fräcka och bjöd in oss själva till två bekanta som fick barn för en månad sen. Världens kanske sötaste lilla bebis. Han var verkligen bedårande och jag blev nästan helt stum av beundran. Hur som helst redan innan denna söta varelse kom till jorden inhandlade vi en present till honom och av rädsla för att han skulle bli för stor för kläderna bestämde vi oss för när vi ändå hade vägarna förbi att bara titta in med den. Detta resulterade i en mycket trevlig fikastund med H och lilla W, som förresten inte alls är så liten längre. Snart blir hon fem år och hon var nog en av de socialaste ungar jag träffat på länge, helt oblyg.


Att få träffa lilla Malte, som han heter, resulterade i en väldig bebisnoja för både mig och Emelie. Tänk va mysigt men en sån liten krake. Fast jag ska nog vänta några år till, först och främst ska jag ju hitta en pappa till barnet, och det verkar det ju gå lite sisådär med för tillfället.


Förresten, det är så himla härligt att träffa barn. När jag möter barn i den där ålder, som W alltså, så inser jag att jag verkligen har valt rätt yrke. Jag älskar barn och jag tror att jag kommer att trivas otroligt bra inom det läraryrket även om jag ska jobba med lite äldre barn. Det är så otroligt tacksamt att arbeta med barn, dom ger lika mycket som dom tar även om det är helt omedvetet. Ja, jag känner att det här kan nog faktiskt bli helt kanon. Jag är så lycklig!


Ännu en tand ska bort

Usch idag besannades mina farhågor. Jag har en visdomstand som besvärar i överkäken och idag fick jag beskedet om att den minsann måste opereras bort. Och redan på torsdag dessutom. Jag minns ju fortfarande vad ont det gjorde sist och hur jag såg ut efteråt. Ida, det kan ju du intyga. ;P Vill inte göra det en gång till, men hellre det än ständig smärta i käften.


Bye, bye onda tand.

Huvaligen, vad läskigt

Jag är till den grad så jäkla rädd för spindlar (och andra småkryp) att jag alldeles nyss, när jag såg en stor (okej, den var rätt liten) spindel på mitt golv skrek högt, kastade ett papper över den och klev på den. Sen sprang jag snabbt ut där ifrån. Nu måste jag samla mod till mig och gå in och ta rätt på kadavret.

Men till min glädje; en spindel mindre på denna jord. Förlåt mina vänner men det blir regn imorgon!

Skriver, skriver och klartecken för jobb

Long time... Ja ni fattar. Jag tar inte riktigt vara på den här bloggen lägre känner jag. Men det är väl inte fy skam att uppdatera någon gång i bland i alla fall. Läget är under kontroll, jag mår bra och livet lever vidare. Hårfärgen är kanon. En kort och koncis uppdatering på det tidigare inläggen.

Just nu skriver jag som en liten idiot på en uppsats för skolan, det är sjukt svårt och jag vet inte riktigt om jag har lyckats få ihop något. Självklart har jag ju även nämnt att jag är utbildad journalist och därmed höjt kraven på mig själv från de andra liiiite grann. Dumt. Men som sagt, jag är ju journalist bara inte nån jäkla uppsatsskrivare. Har i alla fall kommit igång men skrivandet idag och med lite hjälp från världens bästa syster så ska jag nog få ihop det.

Om två veckor ska jag åka till fabriken och jobbar igen. Jag ser på något konstigt vis fram emot det. Inte för att just jobbet i sig är så kul utan för att få träffa alla och hänga med dem igen. Även om det bara är i en vecka. Ska bli kul att jobba också, faktiskt, men bara lite. Min grannens förra tjej, Lotta, har även börjat jobba där och det ska bli skitkul att få möjlighet att umgås mer med henne. Jag gillar henne som tusan. Och pengar, det ger ju pengar...Nu ska jag fixa kladdkakarecept åt Töcksförsingera. Det är fan det enda dom gör nu för tiden. Smsar mig om receptet till min goda och snabba kladdkaka! Tur för dem att jag finns. Löööv jo gajs!

Makeover uppdate

Sådär ja, nu har jag varit och klippt mig och nu är jag riktigt nöjd. Luggen blev lite kort, men det kommer ta två dagar så har det växt ut igen. Färgen ser mycket bättre ut nu och jag fick beröm av frisören för min fina hårfärg. Det är ju fortfarande väldigt mörkt, men det kommer ju ljusna lite och då kommer jag älska det! Gillar att vara mörk, då kan man ha mer färg och smink i ansiktet eller feeejse (som mina före detta sambos i T-force skulle sagt).

Bjuder kanske på en bild sen om jag orkar!

Makeover

Jag gjorde den årliga makeovern av mig själv igår, vilket alltså betyder att jag färgar håret brunt. Ljusbrun var färgen jag hade köpt, ljusbrunt blev det inte. Inte ens i närheten. Närmare svart än ljust. Jag känner mig väldigt ledsen. Kanske är det bara en vanesak jag vet inte.

De flesta jag träffat tycker ändå att det är snyggt, men man måste ju trivas i det själv också. Ska iväg och klippa mig snart, känns det fortfarande lika illa efter det lutar det nog åt att göra blonda slingor och sen ev, om slingorna skulle bli gula och fula, att tona håret i en mörkblond färg eller liknande. Taskigt för håret, men vad gör man inte.