Fy fan vilken kväll

Det var kul igår. Som sjutton. Färjestad vann och festandet var vilt. Finns mycket jag skulle kunna säga, men jag avstår. Orkar inte riktigt. Ville bara tala om att det var kul.


Hockey och fest imorgon

Imorgon är det matchen med stort, nej mellan, M. Färjestad vs. Frölunda. Det handlar om att vinna eller försvinna. Att äta eller att ätas (haha). Själv känner jag just nu ett litet förakt inför denna match. Var den verkligen tvungen att börja så sent? Järngänet, vi fyra som hängde under gymnasietiden, ska för första gången på flera år festa och umgås tillsammans. Givetvis ska jag ju då bli uppehållen på hockeyn tills timmen är relativt sen. Typiskt. Men jag ska i alla fall dyka upp om jag så ska få springa från Färjestad till Sundsta så fort matchen är slut för att hinna med. Ingenting är omöjligt.


Nej fan, det ska bli spännande imorgon. Det blir en heldag. Underbart!


Så var man hemma igen då

Det tog inte mer än två dagar så var man hemma igen. Måndag och tisdag har tillbringats på jobbet, på vårat rum (ca 15 kvm) i våra sängar eller i Töcksfors köpcentrum/centrum. Vi bor ganska mysigt men trångt, staden (är Töcksfors en stad?) är mysig likaså, lite små pittoreskt så där, och jobbigt är väl inte så mysigt precis men det är okej. Ganska kul, det går rätt bra och vi har fått testa på det mesta. Nu är det dock påskledigt - dom har inge dåligt långt med ledigt över påsken i Norge, eller i alla fall på fabriken. Vi har för övrigt en dyngskön chef!

Nu ska jag snart baka en kaka som jag/vi ska äta till LOST men först ska jag gråta en skvätt över att Måns Zelmerlöw är tillsammans med Marie Sernholtz, den plastdockan hur kan han vara ihop med henne? Jag hade allt högre tankar om Måns än så... Nej fy fan, jag är bitter - det skulle ju ha varit jag!

Jag och M?ns
I can't belive att jag faktiskt bjuder er på denna bild en gång till, (den är ju rätt hemsk och det är ju faktiskt ganska pinsamt att erkänna att man vid 20-års ålder faktiskt tagit kort tillsammans med Måns Zelmerlöw).. Men det är endast för att visa vilken fint par vi skulle blivit. Fy fan va bittert!


Ps. Behöver jag säga att jag är lite ironisk i det sista stycket (alltså det sista stycket, inte bildtexten;P)? (Med betoning på lite)

Då drar vi snart då

Så då var det dags då. Imorgon far vi och börjar vår första vecka i kycklingfabriken. Jag har sett fram emot det jättemycket men just nu slog det liksom över mig att jag kommer att missa en massa här hemma. Hockeyslutspelet och allt. Men det är ju inte så långt hem så går dom till final kommer jag hem och kollar. Sen kommer jag ju hem på helgerna också (kanske inte alla helger men vem vet) och då ska jag ta igen det man missat under veckorna.

Nu ska jag ta och sova, har jobbat på ett dop hela dagen och är lite sliten i kroppen. Vi hörs till helgen. Ta hand om er tills dess och jag finns att nå på mobilen om ni skulle sakna mig väldigt mycket. ;)

Angående mig, mitt nya jobb och min framtid

Jag har fått många frågor på hur det egentligen kommer att gå till nu när jag börjar jobba i Norge, så här kommer en förklaring till er som undrat. Jag kommer att jobba på en kycklingfabrik, vilken innebär att vi kommer bland annat stycka och packa kyckling, som ligger ca 3 mil in i Norge från gränsen sett . Inte det flottaste arbete man kan tänka sig men det är ändå ett jobb, man får inte vara kräsen och jag tror faktiskt att detta kan bli riktigt bra. Eftersom det inte är speciellt långt till jobbet från Sverige kommer vi att bo kvar i vårat kära hemland, i den otroliga metropolen Töcksfors. Ja, jag ska bli lantis! Vi kommer att bo på ett vandrarhem förmodligen hela tiden - åtminstone så länge som vi får bo kvar för dem och så långt är det väl det enda jag vet, förutom att vi gör vår första dag på måndag och att vi "flyttar" på söndag. Så vitt vi vet nu kommer vi jobba kvar till i Augusti någongång och sen planerar jag att börja läsa på lärarlinjen här i Karlstad.


Så så var det med den saken. Hoppas ni som undrat fått lite mer klarhet i det hela. Här kan ni förövrigt läsa om fabriken.


Tack

Tack för alla gratulationer på min födelsedag, en dag som för övrigt var riktigt bra men otroligt stressande. Det var många turer till olika företag för att hitta en bil, ingen bil vad dock bra nog. Fick en hel del bra presenter och väldigt god mat.  Tack alla som gjorde dagen till en bra dag.

Idag har jag jobbat på dagis och mitt under dagen ringde min käre far och meddelade att han hade hittat en bil och att den var köpt. Så nu är jag bilägare, utan att ens ha sett bilen. Men jag litar på pappa. Det blev i alla fall en Ford Escort Combi, jag som var på jakt efter en liten bil - det går inte alltid riktigt som man tänkt sig.

Nej, nu blir det Lost!

En klädborste

Tack mamma och pappa. En klädborste är (hittills) dagens skörd av paket. Kan man bli annat än glad. En sån där från Ikea för nio kronor. Så fint. Den kan behövas till fabriksoutfiten i kycklingfabriken. Igår fick jag dock ett superfint halsband från Rebecka och Johan. Ni är så snälla så jag kan inte ens beskriva. TACK för allt och för att ni finns.

Nu sitter jag på pappas jobb
och väntar på bättre tider. Vi var och kollade på bil förut men gubben där hade ingen koll så han var tvungen att ringa några samtal och skulle återkomma efter lunch. Bäst för honom att han gör det, för jag behöver den där bilen nu. Sen blir det dejt med Joanna på stan och sist men inte minst hem för middag.

Nu är jag väldigt uttråkad och funderar starkt på att rota igenom hela kontoret för att se om jag hittar något kul nånstans!

Fått jobb

Åååh, pucko internet (eller är det kanske jag som är ett pucko?). Allt jag skrivit raderades just. Nåja, det jag berättade var i alla fall att jag fått jobb i Norge och jag börjar redan på måndag. Jag orkar inte skriva om allt. Det får vi ta någon annan dag. Tack och hej!


Slappar-Anna

Igår var verkligen en slappardag. Från början till slut. Jag gick runt i mjukiskläder - dvs svara mjukisbyxor med stora hål i baken och The Wolfpacks guldet skall hem T-shirt. Läckert som få och en oslagbar kombination för en hemmadag. Det var riktigt skönt att inte göra någonting, men på kvällen blev jag dock väldigt rastlös och ångrade att jag inte tackade ja till inbjudan om en utekväll i Kristinehamn. Jag menar, hur ofta är man där och festar? Det hade nog kunnat vara kul, typiskt bara att man ska komma på att man orkar och vill så sent. Det fick bli att titta på Melodifestivalen, Andra Chansen och det var inte direkt någon höjdare. Efter det avslutade jag min dag med ett sista avsnitt Sex And The City, ni anar inte vilket maraton jag hade igår, och sen la jag mig och sov. Gott och länge.

Idag har jag varit utanför dörren hela tre gånger. Kors i taket! Det har blivit en tur till Bergvik där jag handlade födelsedagspresent till Cecilia, jag hade inte hunnit det till i fredags så hon fick den idag. Det blev ett par skitsnygga jeans-shorts. Hon kommer vara den snyggaste 12-åringen i Karlstad i sommar. Dessutom har jag lagat mat - våfflor bjöd jag min käre mor och far på. Idag tar jag igen latdagen jag hade igår - hade det inte regnat hade jag till och med gått ut och gått.

Imorgon blir det Norge och möte om ett jobb. Håll tummarna!

Efterlyses:

En vän att promenera med. Jag har verkligen kommit av mig i mitt promenerade på sista tiden och det är inte bra. Det är ju bara så otroligt tråkigt att gå ensam och framförallt nu när jag har tappat bort min MP3-spelare. Okej, det kan finnas ett annat alternativ också - om någon ger mig en mp3-spelare så kan jag nöja mig med det. Tack och hej.

Barnkalas och utekväll

För att komma över chocken med det oragnea kuvertet så gick jag på barnkalas igår. Eller nej, barnkalas är nog inte rätt ord, hon fyllde ju faktiskt 12 år. I alla fall jag hade riktigt skoj. Jag vet inte vem/vilka som hade roligast, jag eller dom. Men det är ju vida känt att jag är barnslig och gillar att göra sådana saker som dansstopp och gamla lekar från låg och mellanstadiet.

Efter kalaset bar det av hem till Malin för inflyttnings/förfest och sedan vidare av in till stan. Vännerna i min ålder skulle till nöjes men det kostade 200 (!!!) spänn för att gå in där och det var det inte värt enligt mig. Så jag följde med de lite yngre vännerna till Score och sen var tanken att vi skulle gå vidare till Arena. Dock blev det inget Arena för mig, jag träffade Niklas och hans flickvän Josephine på Score fastnade där och sen gick vi vidare till Ankan. Det blev en kul kväll och Josephine var verkligen supergo och trevlig. Det är inte ofta jag träffar människor som jag kan prata helt obehindrat med första gången man ses, men så var det verkligen med henne. Vi ska dessutom läsa lärarlinjen till hösten båda två, nu är jag supertaggad. Det här blir bra!

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på sex and the city. Vaknade klockan åtta i morse och kunde inte somna om (vad är felet) så jag är verkligen värd att bara ligga här i dag och glo på tvn. Eventuellt ska jag pallra mig i väg på hockeyn senare.

Jag borde förövrigt bjuda er på en bild på dagens frisyr. Det spöregnade när jag gick hem igår och jag la mig med blött hår. Ni hör ju själva hur det låter. Det är en fröjd för ögat - jag fick ens chock när jag kollade mig i spegeln imorse.


Och så kom kuvertet

Idag kom det... Det orangea kuvertet. Jaha, är det här ett tecken på att man börjar bli gammal? Fan, nu vill jag inte längre fylla år om mindre än en vecka. Jag tror jag skippar det. All eventuell uppvaktning på min födelsedag undanbedes, vänligt men bestämt. TACK!

Sysslo-panik

Jag fick alldeles nyss en väldig panik över att jag har varit vaken så länge men ännu inte tagit itu med någon av dagens sysslor. Jag har inte ens ätit frukost. Med paniken sprittandes i hela kroppen hoppade jag upp ur soffan och kutade in i köket. Väl där upptäckte jag att klockan var tjugo i nio. Så kan det gå när man går upp strax efter sju fast att man är ledig. Nu kan jag ju kolla på ett avsnitt av sex and the city till med gott samvete. Sedan blir det frukost och efter det städning.


Nu blir det mello...

...spännande, spännande. Tycker egentligen att det har blivit ett alldeles för stort jippo det här, men Luuk och Björn Gustafsson gör det ju helt klart värt. Och... Linda Bengtzing är ju med ikväll också. Den där Nour kunde man ju dock ha skippat.

Uppdatering: 20.22. Inge vidare hittils.. Men nu är det Bengtzing. Jag håller tummarna!