Happy B-day!

Idag fyller min fina vän Rebecka år. Ikväll ska vi fira henne med lite after work och god mat på någon uteservering. Ska bli myigt. Jag sitter och aptit-retar mig själv med lite vitlöksbröd! Ohlala!

Men innna det blir dags för after work så ska jag skriva det sista på dansuppsatsen och läsa in mig lite mer på stenåldern! Yeah!

Grattis Becka "Simmern'n" på födelsedagen! <3

Danseri, dansera. Och Hoffmaestro

Det är totally kasst med uppdatering jag vet. Men jag har lärt mig att har man inget att säga ska kan hålla käft. Egentligen inte jag ingenting att säga idag heller men det gnälls så mycket på att jag aldrig uppdaterar så det är väl bäst att kladda ner något värdefullt för er att läsa.

Sitter förtillfället och skriver en dansuppsats, sjukt tråkigt om du frågar mig, men det går ändå ganska bra. Nu har jag kommit igång och hoppas hinna klart med det mesta förutom slutsatsen idag. Känner mig väldigt nöjd som har pluggat minst två timmar varje dag den senaste veckan. Smart upplägg för då hinner jag plugga, slappa och göra någonting kul på samma dag. Diciplinen är tillbaka (NU i alla fall)!

Valborg på fredag, förra Valborgsmässoafton tillbringade jag i Uppsala med bästaste Emelie (som förresten fyller år då) och Thereisa. Det var champangefrukost, champangegalopp, fest och otroligt fint väder! Skulle gärna gjort om det men i år blir jag hemma. Hoffmaestro spelar på Nöjesfabriken och där lär hela Karlstad hålla till. Även jag planerar att göra detta. Jaaaniii-boy och gänget spelade Hoffmaestro för mig för nåt år sen (tror jag) och jag blev fast. Så det ska bli kul att se live faktiskt. Bjuder på en film där dom sjunger sin låt Highwayman akustiskt. Sjukt bra! Jag vill typ dö när jag hör det.


Jag blir så förbannad

Ibland har man dagar då allt bara går åt helvete.. Man tappar allt man tar i i golvet, man spiller, man missar bussar. Idag har varit en sådan dag för mig. Trots att gårdagen slutade med världens huvudvärk och spya i toaletten (Migrän mao) så trodde jag inte denna dagen skulle bli dålig. Men många små dåliga saker kan göra en bra dag dålig så enkelt är det.. Har i alla fall, förutom att tappa saker, missat bussen tre gånger idag. Skulle åka till Jossan ikväll och var inställd på tjejmys.

Skulle bara laga lite mat först och sagt och gjort. Det gjorde jag, spillde i halva köket blev klar och skulle ta bussen. Träffade en kompis och lämnade en bok, missade bussen med två minuter. Tanken var då att jag skulle ta nästa buss, ringde min syster och bad henne kolla när den gick, 38 sa hon, hade precis missat den andra med en minut (IGEN). Går hemifrån mig halv, kommer till torget 32, bussjäveln går halv!! Jag missade den igen. Blev så jävla förbannad så jag smsade Jossan och sa att nu skiter jag i detta. Det är ingen idé att jag kommer, klockan blir så mkt.

Sen blev jag arg över att jag gav upp, för jag vile verkligen träffa henne. Men nu har vi löst det, Jossan är på väg hit och nu ska vi sätta oss på nån krog nånstans.

Jobbigt inlägg men jag var tvungen att skriva av mig...