Jag blir så förbannad

Ibland har man dagar då allt bara går åt helvete.. Man tappar allt man tar i i golvet, man spiller, man missar bussar. Idag har varit en sådan dag för mig. Trots att gårdagen slutade med världens huvudvärk och spya i toaletten (Migrän mao) så trodde jag inte denna dagen skulle bli dålig. Men många små dåliga saker kan göra en bra dag dålig så enkelt är det.. Har i alla fall, förutom att tappa saker, missat bussen tre gånger idag. Skulle åka till Jossan ikväll och var inställd på tjejmys.

Skulle bara laga lite mat först och sagt och gjort. Det gjorde jag, spillde i halva köket blev klar och skulle ta bussen. Träffade en kompis och lämnade en bok, missade bussen med två minuter. Tanken var då att jag skulle ta nästa buss, ringde min syster och bad henne kolla när den gick, 38 sa hon, hade precis missat den andra med en minut (IGEN). Går hemifrån mig halv, kommer till torget 32, bussjäveln går halv!! Jag missade den igen. Blev så jävla förbannad så jag smsade Jossan och sa att nu skiter jag i detta. Det är ingen idé att jag kommer, klockan blir så mkt.

Sen blev jag arg över att jag gav upp, för jag vile verkligen träffa henne. Men nu har vi löst det, Jossan är på väg hit och nu ska vi sätta oss på nån krog nånstans.

Jobbigt inlägg men jag var tvungen att skriva av mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn eller alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress (Det är bara jag som ser den):

Blogg eller hemsida? Skriv adressen här:

kommentarer:

Trackback