Så förtjusande

På den senaste tiden har mitt liv berikats med diverse olika underbara människor. Jag förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna alla dessa. Jag är så otroligt glad över er alla. Ni gamla som nya.

 All kärlek åt er.  


Nu sitter jag här och är lite sentimental nästan. Jag satt och tänkte på allt och ingenting och började plötsligt förstå att mitt liv är ganska bra ändå. Fan, jag tror jag är riktigt lycklig.

Det är tråkigt med lite uppehåll från skolan, för då får man inte träffa alla kompisarna man har där, för dom flyr Värmland illa kvickt så fort dom får chansen, ja alla utom Joanna då som faktiskt bor i Värmland hon också. Men det är skönt med lite uppehåll också. Det är kanske det man behöver för att inse hur mycket man uppskattar alla och allting runt omkring skolan. Sista tiden har varit grymt kul och jag har verkligen börjat trivas. Det är väl ganska typiskt eftersom det inte är allt för långt kvar. Men hellre trivs jag en kortare stund än att inte trivas alls. Tack alla ni som gör Molkom värt att genomlida.


Sitter lugn, utvilad och harmonisk i mitt kök och lyssnar på den droppande kranen (när fan ska du byta packning pappa?) och känner doften från min nybakta kladdkaka. Ser framemot kvällens säsongspremiär av LOST och en trevlig dag på stan med min kära mor imorgon.

I helgen flyttar Kennet aka Emelie hem från Örebro. Det är så otroligt kul! Välkommen hem igen grabben. Det blir fest med grabbgänget snart, visserligen utan Börje men du, jag och Roland håller ställningarna.

 

Fan va bra allt är. Shit.

Jag undrar var den entusiasm kom ifrån helt plötsligt. Äsch det skiter jag i. Det är skönt att känna så här.

 
T . A . C . K

Sålt sig till Telia

Idol-Markus Fagervall har sålt sig till Telia. Precis som Samuel ”Skärgårdsdoktorn” Fröler sålde sig till apoteket. Fy tusan.

 

Wiho, nu är det American Idol!


Krönika värd att läsa.

Läsvärd krönika av Carolina Gynning som på sista tiden ryckt upp sig och blivit en respektabel människa.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men jag tycker verkligen att den här krönikan är värd att läsas. Kanske beror det på att Carolina Gynning tidigare, i mina ögon sett, varit en blondin med stora bröst utan större intelligens eller förmåga att uttrycka sig. Det är kul att se att man kan ha fel. Lika kul är det att se att människor kan ädras.


Jag har...

... en vän som kallar sig för snattad. Hon äter både ägg, ärtsoppa och brunabönor. Det är något som hon skäms för. Hon är lite skum men jag gillart!


The Idols strikes again.

The Idols strikes again.

 Måns och Sebastian skålar i champange. Foto: PETER WIXTRÖM aftonbladet.se 

Idolerna Måns och Sebastian har gjort det igen, sjungit sig in i svenska folkets hjärtan och via telefonröstning gått vidare till final. Helt rätt tycker jag. Personligen är Sebastians låt favoriten men även Måns låt är helt okej.

Och än en gång har jag insett varför Sebastian Karlsson är killen jag ska gifta mig med. Han sjunger bra, han har ett underbart och originellt sätt att röra sig på scen och jäklar så snygg och sexig. GEEE MIIIIIG!!


Spontan utekväll med kusinerna

Jag älskar spontana utekvällar. Aldrig får man så kul som dom gånger då man bestämmer sig för att gå ut sent. Igår hade vi 50års middag för min moster och mina kära kusiner var på besök. Vi åt gott och spelade spel. Vi behöll vår eviga seger i Så Det Kan Låta.
Halv tolv började min förfest då jag bestämde mig för att gå ut. Strax efter tolv gick vi hemifrån och strax efter ett anlände vi till Nöjes.
Rasmus: - Hej, vi hade tänkt att vi skulle gå in. Fint folk kommer ju alltid sent.
Vakt: - Ja varsågoda vi har väntat hela kvällen på er.

Aldrig tidigare har jag flexat så mycket. För er som inte vet vad flexa är. Ni har missat något. Det är Blom-Molls partytrick. Underbart kul.
Ett, två tre. FLEXA!

Vilken party vecka. Världens mys fest i Molkom i torsdags med öl, gitarr och sång. God mat, spel, sång, öl och framförallt flexning utan dess like igår.
Pontus, Rasmus, Alexander och Emelie, tack för en kul kväll.
Grattis Moster-Caria på 50-års dagen.

En dikt om... öl?

Jag börjar verkligen gilla Molkom. Funderar helt seriöst på att flytta dit. Kan tyckas lite onödigt eftersom vi snart slutar och kommer vara borta mycket men jag vill faktiskt. Dock blir det nog inte så.
Det finns en del störtsköna människor där.

"Ölen är tom,
folket är snygg,
sitter på rummet,
känner mig trygg.
Men av ölen bringer mig skygg... öl."

Finaste ditken ever.


Skype vs Msn

Jag gillar Skype bättre än msn. Ville bara att ni skulle veta det.

Nu bakar jag bröd till J. Hon har efterlyst en limpa. Någon mer som vill ha? Jag verkar rätt haj på det här. Bakmaskineriet. :)

Varför lätta sitt hjärta?

Nu tänker jag gå och lägga mig under täcket och gråta mig till sömns.
Sällan har en dag varit så fel. Allting har gått fel, fel, fel.
Det började redan imorse, jag försov mig och jag hade så ont i magen att jag mådde illa.
Man är glömd.
Sen lyckades jag störa mig på verkligen allt och alla. Den ena bettede sig konstigt och avståndstagande, den andra ignorerade helt och den tredje var bara så där jobbig och frågivs som bara den kan.
Något höll mig dock över ytan denna dag, det var Joanna och tanken på att jag skulle få gå på bio med två vänner ikväll.
Efter skolan åkte jag och Joanna till Begvik för att hitta en specifik film, Pretty Woman. Just den filmen fanns i endast ett ex. på hela Bergvik och just det exemplaret fick vi tag på. Väl var ju det. Sen stressade jag hem för att laga mat åt min familj och sedan skulle jag kasta mig på bussen igen och gå på bio. Tyvärr blev det ingen bio och jag blev riktigt ledsen och besviken. Jag hade talat om vilken tid bion skulle gå men mina vänner hade inte lyssnat.
För första gången i mitt liv så valde jag att faktiskt tala om att jag blev ledsen och besviken.
Nu vet jag varför jag alltid har varit sådan som person och inte sagt något om min besvikelse, utan har gått med allt inom mig tills ballongen spruckigt.
Man tjänar tydligen ingenting på att berätta hur man känner. Allt blev istället mitt fel. Jag som bara öppnade mitt hjärta, för första och sista gången.
Det var inte jag som inte lyssnade, det var inte jag som lämnade någon ensam på nöjes, det var inte jag som bangade denna gången och det var inte jag som bangade någon gång innan det. Det var inte jag.
Jag vill inte bråka.
Men jag anser att jag har en grund till att vara ledsen, besviken och kanske till och med lite arg. Jag förstår inte varför andra har det? Vad är det jag har gjort? Berättat vad jag känner. Ja, förlåt. Jag ska aldrig göra det igen. Jag lovar. Det är bättre att gråta sig till sömns flera nätter istället för att berätta hur man känner. Det mår alla andra bra av.

Skvaller sprider sig fort. Hör bådas sidor innan DU tar ställning. Jag har gjort det misstaget flera gånger, det vet jag. Men jag har lärt mig av det. Jag ska inte bli arg, ledsen, besviken, sur på någon annan på grund av det jag hört från ytterligare någon annan.

Det här är inte smutskastning eller någon annan skit. Jag vill bara lätta mitt hjärta, vilket jag flertalet gånger har nämnt i detta inlägget att jag inte ska göra igen. Förlåt. Men nu var det sista gången.

Hoppas ni kanske förstår och att det går att lösa. Jag vet inte.

Fan ta allt.
Inget att vinna och allt att förlora.

Suris

Idag är jag sur. Fan ta alla (förutom vissa somliga).

Val av yrke med brev på posten

Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig. Det är något vi alla får uppleva flera gånger här i livet. Några kanske lite fler gånger än andra. Därav mitt eget ordspråk och motto: Planera inte så mycket. Det blir ändå inte som man har tänkt sig. Ta dagen som den kommer istället.

Gårdagen var bland annat en besvikelse men senare också en av de roligaste kvällarna på länge. Massa, massa roliga människor. Det kom fram en glad och käck norrman och sa att jag hade snyggast glasögon ikväll. Schyssta bananer dom är ju nya till och med. Min Pär aka. Emelie är goast och sötast och Fredda får priset som årets bästa taxiverksamhet.

Angående att inte planera så mycket, det är precis vad jag har gjort. Jag har inte ägnat mitt yrkesval en enda tanke och igår kom det till mig som ett brev på posten. Jag och Camilla gick en kolla-läget-runda på Nöjes igår och på ett bord låg en liten vit tablett. Knaaaark tyckte vi och tog den med oss. Sen försökte vi sälja den till alla vi träffade. Det gick bra faktiskt. Många ville köpa den för en ganska stor summa pengar. Så där har vi vår framtida yrkesbana, inom knark-koncernen. Lyckan är stor här hos mig. Nu ska jag bara berätta för mamma och pappa. Jag är säker på att dom blir glada för min skull. Dom har alltid sagt att jag ska vara öppen för nya förslag och följa mitt hjärta.

Nu ska Anja åka snart. GO SWEDEN och ANJA PÄRSSON!


H u g z y .


Go Jimmy!

B-babes tribute to Jimmy Jansson. Som värmlänning kan man ju inget annat än hålla på honom i kvällens delfestival.

LYSSNA och NJUT!

ps. låten är jätte seriös.
För mer B-babes besök vår hemsida.

Gaah!

Jag har en fundering. Om man ska göra en uppgift, där man ska kolla redigering på ett uppslag, så måste man ju diskutera detta tillsammans med personen man korrar med. Hur ska man kunna göra det utan att prata? 

Gång på gång får man höra att ingen kan koncentrera sig för att vi pratar.. Vafan gå och sätt dig någon annan stans då. Idiot!Kallt hus, skumma händelser och trevliga paket

Det är kallt, kallt, kallt här. Jag fryser utav bara sjutton trots att jag har massa kläder på mig och värmen är på. Eller jag tror värmen är på i alla fall, pannan kanske har gått sönder igen. Bäst att gå ner och kolla.

* * * *

Förövrigt, är det är någonting väldigt skumt på gång. Jag förstår ingenting och undrar vad som har hänt. Men tydligen ska jag inget veta. Jag hoppas hursomhelst att allt är bra och att det ordnar sig snart.

* * * *

Imorgon hoppas jag att det kommer ett trevligt paket på posten och kommer det inte imorgon så måste det komma på fredag. Så är det bara. Om det skickades igår borde det ju komma snart.

C i a o


BK reklam

Burger Kings nya reklam är väl rätt bra ändå. Eller?

Anna, Magnus Betnér och Joanna

Anna, Magnus Betnér och Joanna
Två nördiga tjejer och en Magnus Betnér.                                   Taget på Glada Ankan 31/1-07