Up next:

Fika med Pällie! Greggan är redo och nu ska skorna på sen ska jag traska ner på stan. Lovely!


© Annimoll

Jag ska bli granne med min syster

Idag har Sara fått besked om att hon fått en ny lägenhet. Den ligger 100 meter från där jag bor. Vi kommer alltså bli grannar. Det är ju kanon!Annimoll goes rent hus

Igår var det storstädning som gällde, det blev läskigt rent här. Slet som ett djur med att få rent toaletten som har konstant rinnande otroligt kalkrikt vatten och den har därmed sett väldigt lortig ut. Nu blänker den dock likt aldrig förr. Golven är partikelfria, disken är diskad. Nu återstår bara att moppa golven. Jag har en sån där vanlig hederlig moppjävel men tycker aldrig det blir rent med den. Så jag åkte hem till mina kära föräldar, gjorde veckostädning där, och tog med mig mamma ångmopp. En sån där som man fyller med vatten och kopplar i stömuttaget. Med ett tag blir det skinande rent så rent blir det aldrig med en vanlig mopp. Sen kan man även ånga mattor osv, så nu ska soffan få sig en rengöring.

Det känns som om städning är det enda jag skriver om nuförtiden. Men jag har blivit så pedant. Sen ska jag lägga mig med en god bok.Ett mirakel för oss som suger på att torka golv.


I helgen kommer min Pälle hem från Uppsala. Det gör Greger glad. Jag längtar!!

Äntligen. Annimoll + Radio Norge = SANT

Idag fixade jag till den lilla bugg som gjorde att jag inte har kunnat lyssna på Radio Norge via Internet Jag är mycket nöjd över mig själv och över den otroliga tjänsten google. Vad skulle jag som är så oteknisk och ohändig göra utan google? Får jag stopp i avloppet googlar jag och ser hur jag ska göra, ska jag laga mat googlar jag och hittar ett bra recept, ska jag förstå mig på något med datorn eller någon annan teknisk pryl googlar jag. Och vips så är det fixat!

Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på denna ljuvliga radiokanal, det beste fra de siste 4 tiår. Det är liksom lite nostalgi att lyssna på det här. Jag tänker på sommaren, på alla människor jag träffade och vilken fin tid det faktiskt var. Tänker på Hanna och Erika hur vi brukade dansa när vi stod brevid varandra och jobbade. Minns speciellt en gång då vi tre stog på piggen, ett ställe där man är omringad av massa rullband, och där inne hade vi disco. Alla tre hade samma kanal och vi röjde utav bara tusan. Resten av fabriken, förutom mekanikerna som jobbade med att lösa felet som gjorde att vi inte kunde jobba, inklusive cheferna stog och titta på oss. Detta var vi dock ovetandes om. Fan vilket minne.

Kära vänner, håll tummarna för att Hanna och Erika också jobbar i sommar. Jag skulle bli så glad då. Måste nog smsa Hanna och fråga hur det har gått med det. Hoppas, hoppas, hoppas!

Musikminnen, det är fint det!

Och förövrigt så...

saknar jag denna lilla varelse så mycket att det gör ont i hjärtat!


Hon är så fin!! Mitt  g o s e b ä s !


Lärdommen sitter kvar...

och i helgen blir det lugnare än lugnast. Jag ska bara umgås med mig själv, min soffa, min TV och eventuellt kanske en bra bok eller något sådant. Lite pluggande ska jag hinna med också. Jag känner mig lite som en ny människa. Nej nu tar jag i.

Idag ska jag i alla fall städa, nu ska det bli skinande rent här. Mamma och pappa var här igår och fixade till lite saker i min lägenhet och nu känns det ännu mer som hemma. I love it!

Gårdagen i ord

Gårdagskvällen var riktigt kul. Det började hemma hos Lisa uppe vid universitetet för att fira hennes 20-års dag med god mat och tillslut lite dans. Jag och Maria stod till största del för underhållningen genom att dansa till massa knasiga låtar. Kul som tusan. Taxin som vi beställde kom aldrig och efter en stunds väntan och lite nya bekantskaper hade vi turen att en taxibil körde förbi. Trött på att bara stå och vänta på en bil som var 25 minuter sen och inget svar när jag ringde gjorde jag en New York och vinkade in bilen som faktiskt stannade, fixade en bil till och sen körde hälften av oss till Nöjes. Taxametern fick jag honom även att stanna halvägs. Det var en mycket trevlig chaufför. :) Inne på nöjes var det dans, dans, dans. Vi ägde stora scenen med våra snygga moves.


Avslutade kvällen med underbara David och Louise på Mc Donalds och senare hemma hos mig. Det var mysigt, jag har saknat honom den lille daggisen. Runt fem snåret hamnade jag tillslut i säng och vaknade av att en granne började duscha och härja vid halv nio. Då ville jag dö för jag var så trött. Tillslut hade i alla fall grannen duschat klart och jag kunde återigen somna om och sov till klockan ett. Dagen har flutit på sakta men säkert.


Gårdagens lärdom var i alla fall att det verkligen är dags att släppa taget. Man märker när det är dags när man har växt ifrån något frågan är bara om man lyckas. Ja det är ju nytt år nu, nya möjligheter! I'm gonna try!


Nu blir det plugg som jag helt glömt bort att göra och sen film och eventuellt om David skulle komma förbi.


Maria, Lisa, Jennie och Janíe och Mia - tack för en finfin kväll!

Tack och hej!


Tablån är inte på min sida idag

En dag som denna, när man är trött och sliten - kom inte i säng förän strax efter fem i natt, så önskar man verkligen att dom visade något annat är handboll på tvn. Ja ja, det är väl en anledning till att ta tag i den där städning som jag så länge har tänkt ska äga rum i min lilla lya!

Obama svär eden, men jag har gjort nåt bättre

Jag har nämligen fått godkänt på även den andra tentan. Vilket betyder att jag klarade helveteskursen, som jag fortfarande inte har förstått ett ord av, och gick ut med godkänt i betyg. Ingen med natur och hållbar utveckling. No more. Aldrig mer. Det känns som att ha tagit studenten all over again. Hallelujah!

Godkänd på tentan kräver tjänster från er

Jag klarade tentan!! Det känns asgött! Och eftersom jag var så duktig ska ni alla göra mig en tjänst. gå in på www.nyhetskanalen.se/karlstad rulla ner lite tills ni ser Tatuerings-VM i högra hörnet. Rösta där på Kandidat 6, David Eileryd (Det står Daniel för tillfället, men han heter David!!).

Det är jag som har anmält honom och därför vill jag ju att han ska vinna!! För vinner han måste han vara snäll mot mig för evigt och det kära vänner, det vore nåt det!

Tungt

Den här veckan har varit lite jobbig. Jag har varit sjuk men ändå varit tvungen att vara i skolan och göra ett grupparbete. Nog för att jag inte behövde vara där hela dagar men det var jobbigt nog med bara några timmar. Jobbigt nummer två är att två av mina bästa vänner flyttar härifrån nu. Kornelia flyr återigen Sverige för Norge och denna gång Stavanger, hade det varit Oslo hade det inte känts lika jobbigt men Stavanger är ju lite längre bort. Det är sjukt tråkigt. Sen har vi världens absolut bästa Emelie, det finns ingen annan Emelie som är så bra, som nu har flyttat till Uppsala. Hon ska börja plugga till lärare (bra val!!) där och henne ser man nog inte allt för mycket av de nästkommande tre och ett halvt åren.


Det är så sjukt tråkigt. Jag kommer sakna er. Men imorgon kommer Becka och Dagmar hit. Vi ska äta mat, se på Let's dance och sist men inte mins Björn Gustavsson DVDn! I'm happy. Det ska bli så himla mysigt.


Nu ska jag åka hem till mamma och pappa. Ska se på Mamma Mia med min mamma och sen sova där. Imorgon ska jag göra en tenta via datorn och sen städa hos dem. Tentan kommer förövrigt att gå rätt åt skogen, den är typ på hela kursen och jag har ju inte fattat någonting. Usch jag mår dåligt. Håll tummarna, tack!


Nu blir det Romstad som sagt. Mammi och Pappi. <3


Sjuk i en svinstia

Usch, jag belv sjuk natt mellan lördag och söndag. Mitt på Nöjes dansgolv kände jag att jag blev sjuk och gick hem. Vaknade sedan på morgonen och fick knappt luft och hostade så jag trodde lungorna skulle hoppa ut. Snart kom febern krypandes och efter att ha frusit i en dag och en natt lider jag nu istället av någon slags tropisk värmebölja. Men nu till mitt problem, sjuka har vi ju alla varit någon gång, men jag hade förfest här precis innan jag blev sjuk och har ju med andra ord inte orkat städa efteråt, det går inte jag kan knappt resa mig ur sängen/soffan. Med andra ord så är det inte så fräscht här nu. Jag skulle betala någon för att komma hit att städa. Intresserad?

Opluggis

Nu har jag snart varit bortrest i en vecka. Den där boken som jag tog med mig för att plöja igenom innan tentan har jag inte ens öppnat än. Nu är det sista dagen här, imorgon åker vi hem så det räknar inte. Nu är det fanimej dags att läsa lite. Tvivlar dock på att jag kommer komma så långt, det är en så  himla tråkig bok. Kan inte nån snäll person höra av sig sen och se hur långt jag kommit och har jag inte kommit någonstans så får ni slå mig. HÅRT.

Fotomodell för en dag

Mycket bilder nu på sista tiden, och mycket tjat om lilla Dagmar. Man på något sätt känns det som att ingen kan få nog av att titta på henne. Hon är ju så vacker. Hur som helst, jag tog två bilder på henne igår när vi var ute som blev väldigt fina. Det är 20 minusgrader ute och ändå sitter hon så snällt, fast än att hon håller på att förfrysa sig. Hon är så snäll. Little sunshine!