Vår och fest!

Förlusten börjar man väl lite smått att smälta nu. Det är över. Man har förstått. Men kul kommer det aldrig bli. Jag är ju ingenting utan Färjestad. Haha.

Hela min värld bara skriker vår! Trots att Färjestad inte vann guld så kom våren. Det är varmt och skönt. Ikväll blir det fest för hela slanten. Ida är här och hennes två kompisar kommer hit snart. Det ska bli kul att träffa hennes vänner. Underbara Emelie och Camilla ska ut också. Vi kör en stor förfest allihoppa tillsammans. Gött sköjj det.
Fick världens finaste klänning i 20-års present av E och C som dom hade köpt i New York. Tusen tack! Jag älskar den redan. Kommer användas enormt flitigt.
Hoppas på att Joanna kommer hit ikväll också. Det vore enormt kul.

Nej nu ska jag bädda och sånt tråkigt sen blir det stan. 

Cara Mia, you're the only one I need. Må hända att tjackhoran och slampan blivit av med den lilla respekt dom hade, men glöm aldrig att dom fortfarande har varandra. <3

Färjestad ute ur leken som är allvar

Tomt i huvudet och tungt i kroppen. Färjestad tog sig inte ända till toppen.
Det är sorg.
En tyst minut kanske vore på sin plats?

Det var väntat, i alla fall från min sida. Men fan så hårt. Fan fan fan!! Jag trodde jag skulle tycka att det var ganska skönt ändå, att det tog slut, även om det inte blev något guld. Men det är inte skönt någonstans. Bara jobbigt. Tungt. Jag är tom men fylld av känslor. Helvete!

HATA LHC och grattis till finalplatsen.

Tack för den här säsongen Färjestad. Och alla ni på ståplats, som är värda att tacka, ett enormt tack!!  (många tack blev det.)


För alltid,
Färjestad!

Molkom here we come again.

Imorgon är det dags att återigen bege sig till Molkom. Det var i och för sig inte så länge sen jag var där sist. Har blivit en del Molkom på sista tiden. Men skolan har jag inte varit i. Praktikrapporten är klar och nu ska jag duscha. Kanske en promenad senare.

Jag har för övrigt köpt en ny digitalkamera. Det var visserligen över en vecka sen men jag har glömt berätta det. En
sony blev det.

B-babes is the shit.

B-babes har skaffat en myspace. Lyssna och njut. Vill ni veta mer får ni gärna besöka vår hemsida.

Praktikblogg kommer senare. Hann inte idag.

Slutet, början och tvättning av bil.

Tre veckor. Praktiken är över. Tråkigt. Skönt.

 

Idag ska jag göra ett försök till att vara bra. Om bara någon minut ska jag gå ut och tvätta den mycket skitiga bilen. Sen ska jag kanske men bara kanske gå och se om jag hittar ett par läckra skor.

Sen kommer de senaste veckornas höjdpunkt/er. Bloggen om praktiken och alla dess roliga citat. Ett inlägg tillägnat J. Cara Mia.

Försöka ska jag i alla fall. Kan ju i och för sig inte lova att det kommer upp något. Har en praktikrapport att skriva också. Men den går fort.

 

Har förövrigt blivit klar med hemsidan jag gör till 99.9%. Dom hade glömt skicka en liten grej bara men den borde bli klar inom kort. http://www.krigsflygfalt16.se för den som vill kika.

 

Ja, tvätta bilen var det.

Fan ta färjestad som förlorade igår. Tråkigt. Men det går fler tåg.


Det bor någon annan i mig

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Det är någon annan människa som har tagit plats i min kropp. Jag beter mig konstigt och väldigt annorlunda. Det är rätt skumt. Fast inte på ett dåligt sätt ändå.

Molkoms charm är borta

Molkom har idag mist sin charm. Lars och Kenneth vi kommer sakna er!


Slutet för en tonåring

One more day to go. Sen är det slut på tonåren. Tiden går fort när man har roligt.

Tokig insändare

Hej Eva.

Jag har en vagina som värker när jag slår på den med batong. Hur ska jag göra? Jag lider fruktansvärt av det här och får nästan ständigt gå runt med ett ömt underliv. Detta påverkar även mitt sexliv. Snälla hjälp mig, jag vet inte vem jag ska vända mig till.

Orolig tjej..

 

 

haha, jävla typ.

 


Glad och nöjd.

Aldrig mer Kristinehamns Posten. Efter två dagar gav jag upp. Det var dom värsta dagarna i mitt liv. Jag grät hela natten och halva dagen. Sedan ringde världens underbaraste Joanna och hade fixat en ny praktikplats åt mig. Så då var det tack och hej.

Nu sitter jag på Värmlandsbyggden och känner mig nöjd och glad. Vi har kommit med tusen egna förslag och alla har gått igenom. KUL!

Nu ska vi sticka på tre olika jobb som ska göras under dagen.

Tack och hej från en nöjd och glad tjej.  

The beauty.

Joanna, Lars och Kenneth is the beauty of Molkom. Tack för ikväll.

Förövrigt finns det inte en enda människa som har startkablar i bilen. (Förutom familjen Moll då). Jag och Alexandra fick leta över hela stan... nästan.

gonatt.

Snö

Det är sportlov. Ute är det vitt och det har snöat i flera dagar. Idag steg dock graderna på termometern och snön börjar smälta lite. Innan snön helt försvinner så ska jag åka pulka. Förhoppningsvis redan ikväll. Och håll tummarna att snön får ligga kvar ett tag till. Jag kan inte minnas att jag någonsin har firat en födelsedag utan snö.

Hoppas du får det toppen i USA Emelie. Jag tänker på dig.