Danseri, dansera. Och Hoffmaestro

Det är totally kasst med uppdatering jag vet. Men jag har lärt mig att har man inget att säga ska kan hålla käft. Egentligen inte jag ingenting att säga idag heller men det gnälls så mycket på att jag aldrig uppdaterar så det är väl bäst att kladda ner något värdefullt för er att läsa.

Sitter förtillfället och skriver en dansuppsats, sjukt tråkigt om du frågar mig, men det går ändå ganska bra. Nu har jag kommit igång och hoppas hinna klart med det mesta förutom slutsatsen idag. Känner mig väldigt nöjd som har pluggat minst två timmar varje dag den senaste veckan. Smart upplägg för då hinner jag plugga, slappa och göra någonting kul på samma dag. Diciplinen är tillbaka (NU i alla fall)!

Valborg på fredag, förra Valborgsmässoafton tillbringade jag i Uppsala med bästaste Emelie (som förresten fyller år då) och Thereisa. Det var champangefrukost, champangegalopp, fest och otroligt fint väder! Skulle gärna gjort om det men i år blir jag hemma. Hoffmaestro spelar på Nöjesfabriken och där lär hela Karlstad hålla till. Även jag planerar att göra detta. Jaaaniii-boy och gänget spelade Hoffmaestro för mig för nåt år sen (tror jag) och jag blev fast. Så det ska bli kul att se live faktiskt. Bjuder på en film där dom sjunger sin låt Highwayman akustiskt. Sjukt bra! Jag vill typ dö när jag hör det.


Kommentarer
Postat av: emelie

Anna jag saknar att du bloggar ofta!!! Du kommer saknas här på valborg!! :(


Kommentera inlägget här:

Ditt namn eller alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress (Det är bara jag som ser den):

Blogg eller hemsida? Skriv adressen här:

kommentarer:

Trackback