Uttråkad och familjekär

Idag har jag legat i soffan, från det att jag gick upp till nu. (Okej, en liten avstickare på 40 min när jag var hos Sara för att hjälpa henne med en sak). Jag börjar bli enormt uttråkad och längtar efter mamma och pappa. Det gör jag alltid när jag är sjuk. När man bodde hemma fanns det altid någon som diskade, lagade mat och pysslade om en. Nu är jag själv, uttråkad och för trött för att orka laga mat (men oroa er inte, jag äter!!).

Nu väntar jag på Paradise Hotel, sen ska jag sova. Och vakna relativt frisk imorgon? 


Chips

Då var helgen slut och den kan man sammanfatta med ett enda ord: Chips! Ni som har känt mig länge vet att jag inte är speciellt förtjust i chips. Även om jag äter när det bjuds och ibland blir sugen och på eget initiativ köper och äter chips så sker det inte allt för ofta. Men både fredag, lördag och söndag har jag ätit just chips. Och det har varit gott. Jossan bjöd på en megagod dipp i lördags som verkligen gjorde det hela till himmelriket. Typ.

Hockey i lördags och lite vin innan hemma hos Josephine, med girlzen (kanske, lite för internt). Sen somnade jag grymt tidigt och vaknade upp lite sjuk. Igår fikade jag med Kornelia och Carolina och sen komer bästastebästa Emelie på besök. Vi skulle på bio men det slutade med One Tree Hill i soffan istället.

Idag har jag varit ledig. Lyckades släpa iväg med själv till apoteket och köpte nässpray och halstabletter. Och en febertermomter (ett måste när man är sjuk). Idag har jag pendlat mellan 35.3 och 38.1 grader.. Hmm..
Nu tänker jag bli frisk, ingen skola imorgon och förmodligen inte på onsdag heller. Har varit sjuk hela de nya året nu nästan och nu har jag tröttnat..


PS.

JAG TYCKER DET ÄR KUL ATT BLOGGA IGEN!

DS.

Tre apor

Sittermed ett glas vin i handen och väntar på mitt nya järngäng. Vi ska knalla vidare till några klasskompisar och förfesta lite.. Sen blir det studenttorsdag och daaans hela natten lång. Har långhelg nu, ledigt från och med nu (eller ja ett par timmar sen) till tisdag! Göttans som min vän Bastern skulle sagt. Detta firas alltså med fest.

På lördag blir det också lite fest, något (ingen idé att säga ett - för det blir alltid fler) glas vin innan matchen, massa snack och så släpper vi en nyhet. Jag längtar verkligen. Hockeyn är kul igen, det har blivit en nytändning för laget, klacken och mig. Känns riktigt kul. Men allra mest längtar jag efter att hänga med Josephine och Becka. Och förhoppningsvis också Sanna och Linnea.. Det blir giiiiiirlz-night! (haha). Det är kvalitetstid på hög nivå. I love it!

Nej, nu kommer snart Natalie och Jenni och sen ska vi bara invänta Linn!

Illa, jag mår illa!

Mycket sjukdomsgnäll nu men så är det ibland. Idag vaknade jag upp med den vidrigaste huvudvärken man kan tänka sig. Det gjorde så ont att jag inte kunde ligga kvar i sängen, inte kunde sitta upp, inte kunde stå, inte kunde gå. Ni fattar. Tog två tabletter och la mig igen med en kall handduk på pannan. Det smärtade så jag grät. Efter 20 minuter började det avta och jag kunde slappna av lite. Men då övegår illamåendet till en riktigt härlig kväljnings-kavalkad som avslutades med att rusa till toaletten och tömma maginnheållet. Fantastisk start på morgonen.

Fick i mig lite frukost tillslut iaf, och tog mig till skolan en timme senare än tänkt. Repade musikalen och gick på halvfart. Åkte hem, la mig i soffan och sov mellan halv fyra och halv sex. Vaknade upp med huvudvärk och illamående. Underbart. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon måste jag må bra, för då är det dags för uppspelning av musikalen på Vålbergsskolan.

Snart måste jag få bli frisk. Idag har ju haft två åkommor, luftrörskatarren och migränen. Vad blir det imorgon?Jag längtar till lördag, då ska jag ha kul, varesig jag är frisk eller ej!

Still going strong, or weak...

Hostar fortfarande som en stolle, och då är det bra att ha en blogg som man kan gnälla i. I dag trodde jag att jag var på bättringsvägen men tji. Ja, ja. Jag är ju inte dödssjuk hostar bara lite men det är faktiskt jobigt nog. Vi sjunger och dansar hela dagarna i skolan nu, med vårat lilla musikteaterprojekt vilket inte är enkelt mellan hostattackerna. Nu har det dessutom börjat sätta sig på rösten, så jag är jättehes och det blir ju vackert på uppvisningen. Haha.

Tråkigaste blogginlägget på länge, men så är det ibland. Nu ska jag gosa med Daggis!

Host, host. Host, host, host!

Som rubriken lyder har jag drabbats av en jäkla hosta. Har hostat konstat i över en vecka nu och det är lagom kul. Jag trodde att det var en hel vanlig förkylning men det hände aldrig något mer. Inget snor, inget slem (precis sånt här ni vill läsa om va?) bara ännu mera host. Så mycket hostande att jag nu är helt öm i halsen och det har satt sig på rösten. Låter som en liten kråka när jag pratar mellan hostattackerna.

Igår fick jag i alla fall nog och ringde sjukvårdsrådgivningen när jag kom hem för att kolla så att det inte kunde vara något allvarligt. Folk hade skrämt upp mig med att det kunde vara vad som helst, lunginflamation med mera och då blev jag nojig. Dom tyckte att jag skulle få träffa en läkare eftersom det hade gått så lång tid. Mitt fredagsmys inleddes på Gripen igår men en virrig men mycket trevlig läkare. Och lugn, bara lugn, jag är inte dödssjuk, jag har bara fått något som kallas Akut Bronkit (tror även det är samma sak som lutfrörskatarr, så Josephine; du kanske skulle satsa på att bli läkare. ) Fick en dyr jävel till hostmedecin utskriven och den gjorde underverk. Hittills har jag aldrig haft en hostmedecin som funkat men under natten har jag inte hostat nästan någonting. Helt underbart. Jag har sovit hela natten igenom för första gången på över en vecka.

Utvilad ska jag nu packa väskan och åka till kusinerna för dop. Ska bli kul att träffa lilla kusinbarnet Melker, men det blir inget snosa bebis eftersom det jag har smittar.


Hockeykväll

Har tagit två ipren för att dämpa alla mina sjukdomssymptom fått i mig lite mat och snart bär det av till Josephine och Niklas. Ska ta ett glas vin innan hockeyn och kolla klart på Panoramal Activity. Spänd på både och. Älskar mina och Jossans små hockeykvällar, varje sig det är måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, eller söndag så kör vi fullt ut! Egentligen skulle jag vilja ligga hemma i soffan men det är Mc-Dreamy-night ikväll så därför kan jag inte det och så ser jag ju fram emot förköret.

Nej nu har jag inte tid över till bloggen. Massor att göra, håret måste plattas, det bleka fejset måste få en liten mer human färg och ögonlocken ska tejpasfast i pannan så jag inte somnar.

Min fristad

Jag sitter och kollar på familjen annorlunda och längtar till min fristad här i världen. I familjen annorlunda är det en familj med från Älvdalen och Älvdalen ligger granne med mitt vackra Särna. Jag har aldrig varit i Älvdalen men av bilderna att dömma ser det väldigt lika ut. Vackert som sjutton och fridfullt.

Särna är verkligen min fristad. Att stå på gården där och titta ut över den vackra vyn är så otroligt rogivande. Det finns inga måsten och inga besvär där. Jag längtar verkligen efter att åka till Särna och hoppas på att vi drar ihop ett gäng och åker dit snart. Umgås, myser och kopplar av.

Inget ställe i världen är så vackert som utsikten från våran gårdsplan en riktigt vacker dag!

Nyår i Särna, 2008/2009


Nytt år, nya möjligheter

Ja, då gör jag ett försök till att skapa ett blogginlägg. Bloggen svämmar ju inte direkt över av inlägg, men trots det är ni många som fortfarande tjatar om att jag ska uppdatera. Det är fint det, ni saknar mig. :) Jag ska göra mitt bästa för er skull!

2009 har blivit 2010. Förra året var ett bra år, jag vet inte varför jag tycker det, det var bara så. Jag gjorde bra saker, roliga saker, saker som jag kommer minnas. Jag fick många nya vänner, jag dumpade några gamla och började leva efter en ny filosofi. Det är ingen idé att hålla kvar vid människor som får dig att må dåligt, det skulle man aldrig göra om det var en pojkvän. Så adjö med dåliga vänner. Jag tappade också kontakten med några vänner som jag egentligen inte ville tappa kontakten med, men ibland blir det bara så. Kanske återupptas kontakten detta år, man kan alltid hoppas. Jag insåg också vilka människor i min omgivning som betyder något och dessa tänker jag hålla fast i. Hårt och länge! Lyckades klara av första året på min utbildning och en sommar på fabriken. Min önskan med 2010: Hitta ett annat jobb och hitta gläjden i studierna igen!

Det är med spänning jag ser fram emot detta år. Trots att året bara är några dagar ungt har redan mycket hänt. Eller mycket kanske är att ta i, men en väldigt stor sak. En av mina äldsta och finaste vänner har blivit mamma. Fina Caroline som jag gick på högstadiet tillsammans med fick den tredje januari sin son Melwin. Jag är så otroligt stolt över dig! Du har klarat av mycket, du är stark och jag vet att du kommer lyckas. Det betyder så otroligt mycket för mig att du alltid har valt att dela allt med mig, även om jag inte har kunnat göra speciellt mycket har jag ändå fått möjligheten att försöka hjälpa dig och finnas där. Du kommer bli en bra mamma och jag ser fram emot att dela din (Och Ludds och Melwins) resa med dig (er)! Stort GRATTIS från mig!

2010 ska bannemej vara året. Vad jag menar med det vet jag inte. Men jag hoppas att det blir ett bättre år än föregående år. Och det året var faktiskt inte illa alls. Men livet blir väl bättre ju äldre man blir, eller hur var det nu? Om tre månader fyller jag år, då ska jag ha, likt Lucas, Peyton, Brooke, Haley och Nathan i One Tree Hill, ha funnit meningen och lyckats med livet. Eller?

HÖRS!