Ibland blir det som man tänkt sig

Som en kontrast till fredagen blev lördagen precis som jag hade tänkt mig. Bortsett från ett litet missöde i mitt nya liv som jag-har-ingen-bil-och-måste-åka-buss-överallt-person. Jag skulle ta bussen hem till Josephine och Niklas dit jag har åkt många gånger och vet precis vilken buss jag ska ta, nämligen buss nr tre. Sagt och gjort jag går till torget och kliver på ettan till universitet, aningens förrvirad kör jag på gamal vana och åker till skolan. På vägen kommer jag på att jag ju inte alls ska till skolan utan till Rud. Som tur var gick det en buss från universitet till J och N ganska snart efter att jag kom fram. Ett rätt kul inslag måste jag säga. 

Hos Jossan möts jag av en go kram och mat på bordet. Du skämmer bort mig Josephine! Vi pratar städar och går sen ner till arenan, kollar matchen och hänger i baren i pausen. "Jag verkligen älskar den nya baren!" har blivit vårat nya ordspråk på lördagsmatcherna. Det och "vår" nya ramsa! Går sedan hem och har lite fest. Riktigt kul faktiskt! Jag hade inte tänkt stanna länge utan skulle hela tiden snart gå hem och vila min lilla kropp men det slutade med att jag fick så kul att jag följde med ut på Nöjes också. Efter bästa förmåga dansades det och det var en kväll med guldkant.

Tack finaste Josephine för att du är så bra, snäll, go och underbar! Jag är så enormt glad över att vi träffades den där kvällen och att vi blev vänner!

Idag fyller min bästa syster år, jag har slagit in världens fulaste paket, men jag har hört att det är innehållet som räknas! GRATTIS SYRSAN på födelsedagen!

Ibland blir det inte som man har tänkt sig

Hela veckan har jag laddat upp inför fredagkvällen. Det skulle bli tacos och idol med Josephine och Rebecka. Jag var taggad till tänderna och tyckte att det skulle bli såå mysigt. Strax efter fyra hämtar jag upp Rebecka vid hennes jobb och vi ska bege oss till Bergvik för att handla. Stax innan avfarten från E18 till Bergvik tvärnitar bilen framför mig (bilarna innan den bilen har gjort detsamma) jag slänger mig också på bromsen sekunden för sent och hinner inte stanna innan jag kör in i baken på den andra bilen. Smällen blev inget större och skadorna på den bilen och min front var knappt märkbara, en trasig lyckta och en repig stötfångare. Men i backspegeln ser jag hur bilen bakom mig kommer i en rasande fart och inser snabbt att han inte kommer hinna stanna och så smäller det till rejält. Min baklucka är helt mos och bilen är skev så att bakdörrarna inte går att öppna, bilen som körde in i mig är också helt mosad.

Ambulans, polis och räddningstjänst var snabbt på plats och vi fick nackkragar samt åka ambulans in till sjukhuset. Väl där fick vi ligga på rygg helt stilla i drygt två timmar för att inte förvärra några ev. rygg/nackskador i väntan på röntgen. Blev väl omhändertagna av sjukvårdspersonalen som ska ha en fet ros för sitt sätt att handskas med sina patienter! När röntgen var avklarad och bilderna granskade fick vi äntligen ta av oss kragarna och resa oss upp, stela och svaga.

Det var en riktigt otäckt upplevelse och absolut inget som jag vill vara med om igen. Vi hade nog änglavakt som klarade oss och jag är glad över att allt gick så bra som det gjorde. Inga personer blev skadade bara bilarna. Idag är jag aningens mörbultad och trött efter en natt med dålig sömn men annars mår jag helt okej. Ska försöka ta mig i väg på hockeyn idag för att återgå till det normala livet så fort som möjligt. Dock får det bli till fots då jag inte längre har någon fungerande bil och det lär faktiskt dröja innan jag skaffar mig en ny igen!

Det går att läsa om olyckan
här på NWT och här på VF. Bilen på VFs bild är min lilla pärla. Vila i frid RZR! (Tänk jag är 22 år och har redan lyckats skrota två bilar, det måste vila någon slags förbannelse över mig!) Så igår blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, idol och mys med två fina vänner byttes till akuten och röntgen, men lever gör vi ju så man får vara glad för det lilla!

Jag längtar efter Lars

Den fjärde november kommer han hit igen, allas vår kära Lars Winnerbäck! Det ska bli riktigt skoj, jag längtar verkligen. Och bäst av allt är att jag ska dit med bästaste Emelie, som kommer hem från Uppsala bara för att se honomoch bara för att gå dit med mig. Gullungen, jag hade ingen att gå dit med så hon bestämde sig för att åka hem samma dag direkt efter skolan bara för att göra mig sällskap. Det är dubbelglädje då!  Åååh, gör det till fjärde redan nu!


Foto: Nicke P.


Long time...

Har under den senaste tiden kännt mig väldigt sugen på att börja blogga igen. Tänkte ge det ett försök till. Man vet ju aldrig om det håller i sig eller inte.

Så, vad har hänt sen sist då? Nej, det vore nästan ett skämt att ens försöka sammanfatta det. Men en kortis kan jag väl orka med, jag bor fortfarande kvar i stan, har fortlöpande med två månaders ömsesidig uppsägning - så skulle någon ha en fet lya på lager hör av er! Pluggar fortfarande vidare till lärare efter en sommar på kycklingfabriken. En sommar värd att minnas. Har återigen säsongskort på ståplats och det känns riktigt bra faktiskt. Annars är det väl inte så mycket nytt, det mesta är som vanligt.

Nu ska jag efter att ha fövandlat min svinstia till lägenhet till ett beboligt ställe laga lite mat. Ikväll blir det desperate housewives och jag längtar! Det är höstmys det! Och framöver ska jag verligen försöka hålla liv i bloggskrället, mest för min egen skull jag älskar att gå tillbaka och titta på vad jag skrivit och för att få tillbaka min skrivförmåga!

HÖRS!


                                                                                                                          Annimoll