August <3

För sex dagar sedan bloggade jag om att jag hade hittat en hund. Och som jag har hittat en hund sen. Det är dock inte hunden på bilen i inlägget nedan utan detta är en sprillans ny lite valp. Jag hittade en kennel i Karlstad som verkade väldigt bra och mailade på deras valpar. Ägarna blev eld och lågor över mitt mail och ringde upp på direkten. I söndags var jag där och hälsade på och hittade min lilla goding. Jag valde honom men han valde även mig. Han är helt fantastisk. Det är liten långhårig chihuahua. Han ska heta August och är nåt av det finaste jag sett. Om två veckor får jag hem honom och jag längtar! MITT lilla HJÄRTA!!


Min pärla


Vi två <3


Vi två och brorsan


Åååååh! HOPPAS!

Jag har mailat på lite hundar idag. Och fått svar från en som ser precis ut som min dröm hund. Hur lycklig är jag. Den finns kvar och mitt mail blev så bra så dom måste välja mig.

JAG ÄR KÄR! Här är han:

Still going strong

Jag lever fortfarande. Det är bara det att Töcksfors inte har så mycket att erbjuda i bloggväg.Såvida ni inte vill läsa om vad vi ätit till lunch varje dag. För det är väl typ det mest spännande som händer om dagarna. Denna vecka har vi bara lagat mat en enda gång. Matlånda måndag, pastasås tisdag, på Waterside - resturang i Töcksfors på onsdag, blev bjuda på mat hemma hos en kvinna som heter Ulla i torsdags och sen åt vi än en gång på Waterside i fredags. Lyxvecka med andra ord.

Nu är det helg och idag ska jag åka till Norrköping. Förmodligen är jag tillbaka i kväll annars imorgon. Nästa vecka jobbar vi kväll igen vilken betyder att jag inte åker tillbaka förän på måndag. Gött dä!