Det är så fantastiskt väder

Idag känner jag mig riktigt glad. Lycklig till och med. Solen skiner (åtminstonde tror jag det - har faktiskt inte dragit upp persiennerna än trots att jag varit vaken sen nio) och det är det enda lilla som behövs ibland. Igår vad jag, Sara och Dagmar på Kilenegården och käkade frukost i solen samt lekte med Dagmar. Hon fick ha långlina på 30 meter och springa i princip fritt på isen. Vi lekte med en pet-flaska som på det hala underlagen gled runt utav bara tusan. Mycket skojigt tyckte hon Men jag vet faktiskt inte om det var Daggis eller jag hade roligast. En fruktansvärt bra dag i alla fall.

Nu ska jag snart åka hem till mamma och pappa och fixa lite saker. Sen blir det promenad i det fina vädret och ikväll middag med Carolina och efter det grabbarnas spelning! Kan bli en bra dag det här med.

Jag vill...

...ha en ny telefon. Ett litet problem bara... Alla är så jävla dyra. Jag fattar inte riktigt varför det ska kosta så jäkla mycket. Hur som helst så har jag hittat en liten en som jag verkligen, verkligen vill ha. Får väl börja spara nu så jag har råd någongång i framtiden - förmodligen när de väl har slutat sälja den. Med min tur.



För övrigt: Tentan gick åt helvete för den som undrar, jag fick tillbaka den igår och omtenta blir om några veckor.

Maskeradfest

Jag funderar på att styra en födelsedagsfest där jag samlar gamla som nya vänner. Saken är den att jag fyller om två veckor och egentligen kommer på detta alldeles för sent. Men en lokal har jag på gång, eller jag jag vet en lokal ska bara ringa och höra, en DJ har jag fixat. Mat styr jag - det kan väl inte vara så svårt? Nu återstår bara en sak, ett tema. Jag vill ha maskerad av något slag så nu måste tankeverksamheten sättas igång. Tips någon?

Så mina vänner, är ni sugna på maskeradparty någongång under mars?

Totalt jävla tom

Jag känner mig helt tom. Orkeslös och trött på allt. Jag orkar knappt duscha ens. Jag är trött på skolan, det är inte kul längre. Det går bra och jag trivs men jag vill inte längre vara där. Jag stannar hemma så ofta det går. Jag vet inte vad som har hänt eller varför jag känner så här. Det känns som att jag bara sitter i min jäkla soffa och glor rätt ut hela dagarna, får väl kanske skylla mig själv när jag inte går till skolan men jag sitter fan hellre här, medans tårar bränner bakom ögonlocken. Jag har inget att gråta för, jag är egentligen inte ledsen men det är bara så det är.

Nu känner jag mig i alla fall ett halvt kilo lättare. Ibland är det skönt att skriva av sig lite. Jag brukar inte prata om hur jag mår, jag säger alltid att jag mår bra men nångång ibland ska man väl göra något som man inte brukar. Nu ska jag platta det bångstyriga håret och ge mig ut och göra nåt. Önskar att mamma va hemma hon hade haft botemedlet på mina symptom, men hon är hos morfar som har blivit dålig och ska opereras idag eller imorgon. Tänker på dig morfar!

Visst är hon vacker?

Lite mer bilder from the photo session härom dagen, en del bättre än de andra men allt kan ju inte bli prefekt:









Alla bilder har © Anna Moll

Triss i gullungar!

Idag var jag och Emelie så där fräcka som bara vi kan vara, vi bjöd in oss själva hos HUSnrNIO med familj. Vi lämnade en väldigt föresnad födelsedagspresent till lilla W, som inte är så liten längre. Hela fem år. Oj, oj! Träffade lilla Malte också, helt seriöst världens absolut sötaste bebis, något utöver det vanliga må jag säga. Det var gullunge nummer ett och två och nu kommer bilder på gullunge (som visserligen inte är så mycket unge) nummer tre. Jag och Emelie tog bilder i snön i går och här följer tre av dem:






© Anna Moll

Fler bilder kommer en annan dag.

Kylling, helt kylling

Min gode vän Carolina har nu fått fast jobb på fabriken. Egentligen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. När vi började jobba på fabriken, för snart ett år sedan så skojade vi om att vi skulle få fast jobb, skaffa hus i Töcksfors och bilda familj. Snart är hon där. Nej då, så långt ska det inte gå- då sätter jag stopp. Men jag är väldigt glad för hennes skull, fatta va skönt att ha fast jobb och tjäna så där jäkla bra.

När jag tänker på att det faktiskt snart är ett år sedan vi gjorde vår första dag på fabriken så kan jag inte fatta att det var så länge sen. Det är snart ett år sedan jag träffade David och Johan för första gången och lärde känna Z, Skoting och Janne - som jag bara hade träffat några få gånger innan. Jag hade ju aldrig trott att jag faktiskt skulle bli vän med dessa grabbar då.

Inte heller trodde jag, som jag så många gånger nämnt förut, att jag skulle bli så nära vän med Carolina. Vi var ju inte speciellt tighta på den tiden men jag vågar nog påstå att vi är det nu. We've had our share of hard times, but that's the price we paid. Still going strong trots allt. Det fakutm att vi kan bli arga, sura ledsna på varndra är nog bra, jag tror att det är nyttigt. Visst händer det att vi tröttnar på varandra men det går alltid över. Vi kan vara sura och ovänner, inte prata med varandra på ett tag men så ses vi och allt bli bra igen. Det är så jävla skönt.
Carro, katten - jag är stolt över dig. Om jag ska vara ärlig trodde jag aldrig du skulle fixa jobbet så länge. Men det gjorde du och nu ser jag fram emot att ha dig där i sommar när jag kommer igen! Saknar dig faktiskt!

Grattis katten, den här är till dig:


Har alltid trott att penger, va det jag ville ha. Nu vet jag att ja trenger...


Illa Anna, illa

Jag går hela veckan och väntar på att klockan ska bli 18.05 på söndagen, endast för att jag vill se One Tree Hill. Vad händer idag då? Jo jag glömmer bort det och missar det alltså. Inser när klockan är 19.00 att jag missat. Jag fick inte se en endaste minut. Men då kan man tacka google. Jag var fast besluten att få min veckodos med OTH och sagt och gjort på en kinesisk, eller om den var japansk, sida hittade jag alla avsnitten och satte igång dagens. Det funkde mycket bra och det är tur att man förstår engelska och inte är beroende av den svenska texten. Lycka mina vänner, lycka!

Nu ska jag sova. God natt!

Måns, I love you

Då var samtliga åtta bidrag avklarade
för kvällen. Det var inget som imponerade. Det blev inte den comeback man hade hoppas på för Lilli och Sussie. Att hoppa runt som en liten studsboll och försöka vara som Håkan Hellström kommer man inte långt på Lasse - Det finns redan en Håkan ju. Amy sjöng falskt bitvis och Markoolio är ju bara för rolig.

Cookies 'n' beans gjorde mycket bra i från sig, men låten var ändå lite tråkig. Det lyfte aldrg riktigt. Jag skulle dock kunna döda för Fridas röst. Fantastisk. Bäst ikväll var, om jag måste välja, så klart min man. Måns Zelmerlöw. Det är ju ingen hemlighet att jag sedan några år tillbaka har en väldig crusch på honom. Och jag skulle förmodligen tyckt att han var bra även om han hade framfört Markoolios bidrag. Ja, jag är 22 år och nu sitter jag här och skäms.


Mm mmm mmmm! Min man! ♥

Som tidigare sagt, spontant är kul

Igår var planen att jag skulle besöka after worken på Blue Moon Bar men Louise som skulle varit mitt sällskap var tvungen att jobba och jag bestämde mig för att bara vara hemma. Men då, då kom min fina vän Josephine med förslaget att jag skulle komma till Kristinehamn och gå ut med henne. Sagt och gjort jag gjorde mig i ordning och tog bilen till K-hamn. Det blev en otroligt kul kväll. Trots att det bara var 40 personer när vi kom ut (det ökade senare) och att ingen dansade så bestämde vi oss för att tokröja och det gjorde vi. Det var dans, dans, dans.

Det är precis som Josephine säger, vi har aldrig haft en tråkig kväll bakom oss. Vi är otroligt lika, vi tänker lika och vi beteer oss lika. Det kan nog inte bli bättre. Rocksisters som hon så fint kallade oss igår. Det är vi verkligen, du och jag! Var så kul att äntligen få träffa dig igen, har saknat dig mycket!

Idag har det bara varit slöande i soffan och sängen. En liten promenad och en tur till Mc Donalds. Jag var sååå nära på att få se en viss person som jag så gärna hade velat se. Men icke. Det var precis som på film när man aldrig lyckas se ansiktet på presonen bara kroppen. Så nu vet jag fortfarande inte om jag är snyggare än vad hon är. Ha ha! Det är lite bittert, det var så nära ju...

Nu blir det soffan, hemmagjord pizza och melodifestivalen. Sen ska jag sova och ta igen mig. Det suger musten ur en att gå ut på landet.

TACK fina Josephine för en kul kväll, sovplats och en mysig men trött dag idag.

Fyndat

För ett tag sedan var jag med min gode vän Joanna på stan när hon köpte en parfym. Jag förälskade mig i denna doft och idag gjorde jag slag i saken. Har gått och suktat väl länge och bestämde mig för att det var värt varenda av den 395 kronorna. Men så står jag i kassan och vad händer då? Jag får 80 kronor i rabatt. Tack för den. Jag blev glad och köpte mig ett limstift för att fira. Nej jag ska inte sniffa jag ska limmafast fast bokstäverna på min gästbok.

Luktar gott gör jag också.


Världens vackraste och finaste Emelie

Bara för att du är så himla snäll, alltid säger rätt saker och gör mig så himla glad så ska du här med få ett eget blogg-inlägg. Det är du värd lilla vän. Jag saknar dig och längtar tills du kommer hem nästa gång! ♥




© Annimoll

Annimoll - gästbok 2009

Idag hade jag tenta på morgonen, den gick väl lite si så där. Skrev en hel massa i alla fall men jag har ingen aning om någonting är rätt. Men det kommer väl märkas. Efter det fikade jag med Stina och sen har jag påbörjat att pyssla en framsida till min blivande gästbok. So far ser det ut så här. Ska på lite mer saker om jag orkar och så ska jag fästa fast bokstäverna också. (Dom är sena för att dom inte sitter fast än...) En vacker dag ska jag lära mig att scrappa lika fint som HUSnrNIO och då ska jag göra en ny gästbok! Nu blir det middag och mys framför teven.


Spontanfest är också kul

I lördags var jag som en levande zombie hela dagen. Tröttare än tröttas. Efter en timmeslång promenad med Dagmar och 1000 kronor rikare beslutade jag mig för att mina kära vänner fick komma hit och förfesta. Det blev en mysig förfest med mkt prat och även lite singstar. Sen när dom gick till Ankan gick jag och la mig. Det var trevligt att dom kom och med en minifest men också skönt att få sova, även om det var det mest störda sömnen någonsin. Linus ringde tre gånger med 20 minuters mellanrum och när jag väl somnat om efter sista samtalet ringde Carolina. Inte lätt det här. Nästa helg bli lugn med mobilen avstängd under natten.

Nu blir det plugg, sen stan med fina syster!

Spontanutgång är alltid roligast

Det blev, som rubriken lyder, spontanutgång med fina Louise igår. Måste säga att det var en kanonkul (gör tummen upp ala Benjamin) kväll. Idag är jag dock sliten och får lida av sviterna från gårdagens galej. Sov inte mycket mer än två timmar inatt och är med andra ord tröttare än tröttast. Men jag klagar inte för det var det värt!

Tack Louise, David, Alex och Karin för en kväll att minnas! Dock är jag confused as hell, men det reder sig nog.

Pluggis

De senaste dagarna har jag verkligen spenderat med näsan i en bok. Har läst ut två böcker inför tentan jag ska ha på tisdag, nu har jag bara en bok kvar. Den ska jag börja på ikväll - om jag inte fastnar på msn sen, vilket jag hoppas på. :P Känner mig riktigt duktig faktiskt och tyckte att jag var värd en nästan helt ledig dag idag. Har städat lite och lagat god mat. Nu ska jag njuta framför TVn en stund med datorn i knät.

Give me your blog

Igår ominstallerade jag min datorn, nu känns det lite nyare och fräschare igen. Men i och med att jag ominstallerade allt finns inte mina spara favoriter kvar. Där hade jag alla bloggar som jag läste och kan inte adresserna i huvudet eftersom jag aldrig behövt lära mig dom. Så, vill ni att jag ska läsa/forstätta läsa er blogg lämna en kommentar här! Tack!