Trötter

Nu är jag trött. I normal tid. Det känns skönt. Ska ta och bädda rent i sägen nu och sen krypa ner. GOD NATT!

Dagens antal steg: 14 969.


Man blir aldrig för gammal för bajshumor

Följande är ett utdrag ur en sms-konversation mellan någon jag valt att kalla XX och någon jag valt kalla för XY. Som jag brukar säga - man blir aldrig för gammal för bajshumor.

Från XX till XY 2008-01-30    09:46:40

Hej Bajstydarn!

Jag sket en gyllenbrun bajskorv och en svart. I samma omgång! Vad betyder det?


Från XY till XX 2008-01-30    10:26:08

Haha. Jag skulle gissa på följande. Om den svarta kom först så var den en lite äldre bajs, som är kvar sen igår eller i förrgår. Den gyllenbruna tippar jag på är lite mer dagsfärsk. Skulle dom nu istället kommit i omvänd ordning blir det genast mycket svårare, men kanske åt du mat igår eller någon annan dag som framkallar gyllenbruna bajsar och efter det åt du mat som ger svart bajs. Detta är mina tolkningar. Hoppas du blir lite klockare. /Bullen genom Bajstydarn.


Från XX till XY 2008-01-30    10:57:43

Haha. Jag kämpar förtvivlat med att hålla skrattet inne då jag står och tränger mig med fem norrmän i ett rökbås. Faktum är att jag håller mig så pass mycket för skratt att jag fruktar en spontanproduktion av gyllenbrunt/svart bajs i trosan. Mycket bra analyserat.

(Jag får väl redan nu be om ursäkt om någon inte gillar den här typen av humor. Själv tycker jag att det är roande. Ganska så väldigt roande faktiskt. Precis min typ av dåliga humor.)


Tips på otroligt god maträtt

Idag bestämde jag mig för att laga överraskningsmat till min familj. Det blev en kycklingsoppa som jag hittade på arla.se. Soppan var huuur god som helst och alla borde testa att göra den. Här finner ni receptet.

I övrigt orkar jag inte blogga mer, har noll ork eller lust. Eller jo både ork och lust finns nog egentligen, men jag är inne i en sådan period att händerna bara fryser på tangenterna.

Gårdagens antal steg: 8 567.
Dagens antal steg: 0
(glömde stegräknare hemma när jag var på stan och har inte gått någon promenad idag.)

EDIT: Glömde länka. Det är fixat nu. Tack Carro för att du gjorde mig uppmärksam.

Omvandla träning till steg

Hittade en sida igår där man kan omvandla träning till steg. Går även att omvandla städning, strykning av tvätt, sex och mycket annat till steg. Det är ju hur bra som helt. Här hittar ni den sidan, om ni vill och tycker att detta är lika kul som jag gör, men jag är ju i och för sig lite besatt av steg just nu. Mina 45 minuters spinning igår gav till exempel 8 600 steg. Vilket innebär att jag totalt kom upp i 16 660 antal steg igår.

Ett stycke hackat msn

Igår lyckades någon hacka sig in på min msn. Jag var online på min dator och helt plötsligt loggades jag ut och fick ett medelande om att jag hade loggats in från en annan dator. Jag loggade snabbt som tusan in igen och då hade denna någon bytt namn på mig så jag hette någonting konstig. Jag fick råpanik och bytta lösenord snabbare än en gris blinkar på alla samtliga ställen jag hade samma lösenord på, dvs alla ställen jag har ett lösenord på. Så kan det gå när inte haspen är på. Jag blir riktigt irriterad, vilka jävla idioter det finns. Vad skulle det vara bra för?

Idag har jag väldigt ont i min bakdel. De där sadlarna på spinning cyklarna är inte direkt skapta för mitt ass, inte någon annans heller för den delen. Men i övrigt känner jag mig precis som jag alltid brukar i kroppen, pigg och fräsch och inte ont. Kanske inte är så otränad trots allt. Wiieeehaaa!

Musikaliska Scrubs

Yeah, det är musikalavsnittet av Scrubs nu. Gött.!

Nu har det hänt

Jag är i chock. Nu har det hänt. Jag, Anna Moll, har varit iväg på gym och tränat. Ni som känner mig vet att jag alltid varit lite emot sånt, jag är ingen träningsmänniska. Jag bokstavligtalat hatar att träna. Men nu har jag i alla fall varit iväg och testat. Carro lyckades få med mig på spinning och det var riktigt kul, men även lite jobbigt. Ja, det tåls att sägas igen - jag är i chock.

Dagens antal steg: 8 060 + 45 minuters spinning. (!!!)

Andra Avenyn och mat

Jag kom just på att det finns nya avsnitt av Andra Avenyn ute på webben nu. Tjoho! Ska först laga mig lite mat och sen ska jag slå mig ner här i sängen - med massa kuddar bakom ryggen, tallriken i knät och kolla på det. Vilken bra start på dagen, eller start och start, men mitt då kanske.

Gårdagens antal steg: 5 442. (Pga spökande benhinnor fick det bli en kortare promenad igår)

Luktar jag illa?

På bussen hem från stan alldeles nyss var det jättefult, alla säten utom det brevid mig var upptagna. Folket som kommer på väljer att stå istället för att sätta sig brevid mig. Luktar jag illa eller vad?

I alla fall, skitsamma om jag luktar illa. Ikväll har det varit kul. Nu ska jag äta delikatessyoghurt och sen blir det sova av. Gott gott. God natt.

Dagens antal steg: 19 544 + två timmars intensiv das på Nöjesfabriken (men dit följde inte stegräknare med).

Fredagkväll

Efter en hektiskt dag har jag nu äntligen landat i min säng, ligger under en fil med kuddarbakom ryggen, glor på lets dance och äter en otroligt god yoghurt som jag köpte idag. Delikatess-yoghurt Jordgubb heter den och smakar ljuvligt. Just nu njuts den som en typ av dessert i dessertglas.



image284

Dagens antal steg: 18 615.

Bra dag

Igår var verkligen en bra dag. Det började med att jag vaknade i skaplig tid, tio, och gick upp, bakade scones och åt till frukost, surfade lite, diskade och städade i köket. Sedan bar det av in till stan för fika med järngänget. Underbart att träffas alla igen. Det var inte igår det hände sist. Vi snackade åt muffins och drack gott te på T.

Sen åkte jag hem och umgicks med väldens bästa Sofie. Hon skulle baka en kladdkaka åt sin mor och jag hjälpte till - vilket betyder att jag åt upp resterna av smeten. Sen bar det av hem till Kornelia. Hon, jag och Natalié skulle gå på hockey. Fick ett sånt sug efter hockey häromdan att jag tiggde till mig lite biljetter av Fredda så jag kunde ta med mig mina vänner. Stort tack till Fredda!

Gårdagens överraskning: Klacken sjöng, trots att inte klackledare eller den stora drivande kärnan var där, inte jättebra, inte mycket, men dom sjöng.

Gårdagens antal steg: 13 848.

Kallt, kallt

Jag verkligen hatar när man har gått och längtar efter en dusch en hel dag och varmvattnet är slut. Varför ska det hela tiden hända mig? Men jag ska inte klaga, jag fick ca 30 sekunder varmtvatten idag, innan grannen satte på duschen och snodde allt.  Och bokstavligt talat nästan allt vatten, eftersom dom bor under oss hamnar det mesta av vattnet där och trycket i vår slang blir jättedåligt. Det är så typiskt och det händer alltid mig. Jag som längtar efter en dusch hela dagen.


Winnerbäck och Miss Li

Miss Li är förband till Lars Winnerbäck i sommar. Det här kan bli riktigt, riktigt bra. Jag måste dit, jag ska dit.

Dagens antal steg: 10 308

Hemma från Oslo

Nu är jag hemma i kära Sverige igen. Dagarna i Oslo var verkligen jättebra och i vanliga fall när jag kom hem så brukar det känns skönt att vara hemma, den här gången kvittade det faktiskt. Hade gärna stanna kvar lite till, säkerligen till Kornelias två sambos förtret - dom var nog glada när vi försvann.

Jag gjorde i alla fall ett väldigt oväntat inköp under Oslo-dagarna. Köpte mig en väldigt fin klänning som jag tänkte ha på bröllopet i sommar. Jag är nöjd. Den hade kostat 1999 NOK, men var nedsänkt till 500 NOK vilket blir 597,59 SEK. Ett kap enligt mig. Bjuder på en bild på klänningen och bilden på
den bästa presenten ever, som förövrigt är ett fotomontage på Kornelia och en kille som hon tycker är superdupersnygg. Snyggingen är för övrigt suddig i ansiktet, av den anledningen att jag inte vill lägga ut en bild på honom i min blogg och så att man inte så lätt ska känna igen honom. De som vet vem har är de vet, ni andra behöver inte veta.

 

Live from Norway

Nu är jag och Malin inne på vår sista dag i Oslo. Det var varit några väldigt mysiga men ganska så trötta dagar. Vår utekväll i lördags tog verkligen på krafterna. Men det var det värt. Annars har vi ängnat dagarna åt att bara umgås och spelat en massa gutiar hero. Grymt kul! Malin sitter för övrigt och lirar nu, själv känner jag mig lite mätt på det hela och snodde istället Johans dator och nördar mig lite på msn.

Nej nu blir det nog frukost, sen lite ihop plockning och sist men inte minst hemfärd, även om jag känner att jag skulle kunna stanna här i en evighet. Tack och bock för mig.

God natt

Nu ska jag hoppa i sängen och försöka få lite sömn inför morgondagens tenta. Usch är lite nervös faktiskt, men testerna har gått bra den här gången. Förra gången klarade jag testerna bara två eller tre gånger, nu har jag bara blivit underkänd en gång. Men jag ropar inte hej innan jag kommit över bäcken.

Önska mig lycka till och ha en trevlig helg. Det ska jag ha hos bästa Kornelia. Hon, jag och Malin ska äga Oslo i helgen. (nördigaste uttrycket någonsin)

Tack för mig!

Så jävla snygg

Ligger och slö tittar på Lets Dance och slås än en gång av vad jävla vacker Carin Da Silva är. Helt otroligt snygg.

Dagens antal steg: 7170 (aj, aj inte 10 000 idag heller. Fy på mig!)

Dagen då fröken Moll kom till världen

Det var en helt vanlig tisdag, datumet var den 10 mars och året var 1987. Hemma i sin villa på Romstad satt familjen Moll-Petterson bestående av Mamma Birgitta - med en bebis i magen, Pappa Per-Olof och fyraåriga dottern Sara. Hela familjen mådde bra och lilla bebisen i magen skulle inte komma förrän om två och en halv månad. Allt var frid och fröjd. Men så händer det plötsligt något i magen på Mamma Birgitta. Det börjar göra ont.


Lilla Sara skulle sova och vrång, liten och ovetandes om vad som pågick, ville hon prompt att mamma skulle sjunga vaggvisa. Mamma Birgitta, med det onda i magen, lade sig på en madrass på golvet bredvid lilla Saras säng och sjöng - ända tills lillan hade somnat. Då fick grannen Arlene komma upp och passa Sara medan Mamma Birgitta och Pappa Per-Olof åkte in till sjukhuset. På sjukhuset fick de träffa farbror doktorn som bestämde att Mamma Birgitta, vars värkar hade avtagit, skulle stanna kvar på sjukhuset, över natten, för observation. Pappa Per-Olof åkte hem till lilla Sara och alla sov dom gott, nåja vissa av dom i alla fall, hela natten.


Dagen därpå var, som ni alla säkert redan räknat ut, onsdagen den 11 mars. Pappa Per-Olof ringde in till Mamma Birgitta på sjukhuset för att höra om hon skulle få komma hem. Men det fick hon inte. Farbror doktorn hade precis beslutat att lilla bebisen skulle få komma ut med akut kejsarsnitt, eftersom dom var rädda att moderkakan skulle lossna. Så akut kejsarsnitt fick det blir och 11.40 såg lilla bebisen sitt första dagsljus. Det var en liten, kort och lätt flicka som kom till världen. Hon vägde 1680 gram och var 39 centimeter lång, kom helt oväntat och utan påtänkta namn och fick därför under sin första tid heta Flickan Petterson.


image280


 Lillan var ju som sagt, lite mer än två månade förtidigt född och fick därför första tiden ligga i kuvös. Tanken var att hon skulle vara kvar på sjukhuset tiden ut, men lika ivrig som hon var att komma ut ur mammas mage var hon också att få lämna kuvösen och snart var hon hemma med familjen i villan på Romstad. Snart fick hon också ett namn som storasyster valde, en storasyster som efter en stunds förnekande faktiskt gick med på att hennes lillasyster redan hade kommit till världen "hon skulle ju faktiskt inte komma förrän snön var borta". Saras önskan var att lilla bebisen skulle få heta Anna, efter Saras kompis Anna, och Jonsson efter hennes andra kompis Malin Jonsson. Mamma Birgitta och Pappa Moll gick med på namnet Anna och så fick det bli. Anna Klara Moll.


  


Tanken var att detta inlägg skulle innehåll minnen från min barndom, men nu kallar pluggandet så minnen det bjuder jag på någon annan dag. Kramar Fröken Petterson.


Fy på mig

Idag har jag inte varit ute och gått alls. Skäms på mig! Däremot har jag sprungit som en skållad råtta här hemma och städat och fejat och det är det tillsammans med en massa pluggande som har tagit upp hela min dag. Det är inte försent att gå ut nu men vädret och mörkret talar emot.

Dagens uppskattade antal steg: Ca 4000-5000. (Och jag gick ju dubbelt så många igår, så jag ursäktar mig med mig.)

Sparka på mig, det är helt okej!

Pluggiplugg

Jag sitter just nu (eller inte just precis nu, men alldeles nyss) och pluggar inför tentan på lördag. Ordförrådstest. Riktigt tråkigt och förjävla onödigt prov. Jag kan förstå och blir förstådd trots att jag har ett litet ordförråd. Sådeså. Sen är många av de svenska orden på testen så svåra att jag inte ens vet vad dom betyder, hur ska jag då veta vad det heter på engelska? Nej död åt VOC/MCT tentan.

Har i alla fall under alla gånger jag kört testet den här veckan blivit godkänd alla gånger utom en. Men jag tänker inte se positivt på det hela då blir jag bara besviken när jag kuggar. Det tåls att sägas en gång till - död åt VOC/MCT tentan.

Ett test på ett svårt svenskt ord (i alla fall enligt mig). Vet ni vad  en/ett baldakin är för något? (Nej, ni får inte slå upp!!) Baldakin finns ju inte ens med i rättstavningsfunktionen.

Nej, jag är inte bitter.

Dagens steg och dagens gjort

Idag har jag varit ganska aktiv, gjort en hel del och träffat lite folk. Först gick jag till stan och träffade Malin, vi åkte ut till Bergvik för att handla nödvändigheter till Oslo-resan, sen åkte jag hem och gick efter ett litet tag tillbaka till Bergvik och träffade Becka. Vi gick i affärer och snackade som vanligt alldeles för mycket skit. Men det var trevligt. Nu ska jag krypa ner under en filt och läsa en god bok.

Antal steg idag: 20 525. (Rekord!! Haha!)

Antal steg idag

Mitt under min promenad, jag hade inte ens gått halva vägen, började det regna. Givetvis. Så jag bestämde mig för att gå hem och helt enkelt nöja med med det antal steg jag fick. Så så fick det bli, blev inte riktigt 10 000 idag men man kan ju inte alltid få som man vill.

Dagens antal steg: 8 956.


Världens bästa present

Idag har jag fixat världens absolut bästa present. Jag är så himla nöjd. Kornelia ska få den av mig och Malin när vi kommer och hälsa på henne i helgen. Något som förövrigt ska bli enormt kul. För första gången på länge har jag någonting att längta till. Bild kommer efter helgen!

Tyvärr fastnade jag i mitt fixande så någon promenad har det inte blivit än. Därför ska jag gå ut nu, får se om jag orkar komma upp i 10 000 steg nu när det är så sent, men det ska jag nog fixa. Det är ju ett måste för sjutton.

Pågrund av massa konstiga kommentarer på engelska samt med diverse olika konstiga länkar har jag valt att börja godkänna eventuella kommentarer. Bara så att ni vet.

10 000 steg varje dag

Starten på ta-hand-om-kroppen-grejen har just gått av stapeln. Jag och min vän Malin bestämde nämligen i fredags att vi varje dag, fram till och med februari (för då lär vi ha kommit in i rytmen så att det inte känns som ett tvång), ska gå minst 10 000 steg. Antalet steg ska sedan redovisas på bloggen och alla som vill får vara med - ju fler desto roligare. Lämna en kommentar om du också vill vara med.

Idag gick startskottet i alla fall och med Lars Winnerbäck i lurarna flög både tiden och stegen fram och nu har jag precis kommit in från min promenad. Det känns otroligt skönt, jag glömde dock ta mössa på mig och mina öron är som isbitar och det känns nästan som att jag kommer drabbas av en öroninflammation, men det var det värt. Nu ska jag krypa ner under en filt i sängen, läsa en bok och eventuellt även äta glass, är grymt sugen på ICAs trippel choklad rippel som jag har i frysen.

Dagens antal steg: 10 430.


Ett slitet jag

Igår var jag på hockey igen efter ett ganska långt uppehåll och jag måste säga att det var riktigt kul. Hela gårdagen skulle man kunna säga gick i kulighetens tecken. Först var det Bergvik och lite shopping med Karin och Caroline och sen kom Becka hem till mig. Vi åkte till stan och käkade lite mat och sedan vidare till Rud och sist men inte mins ner till hockeyn. Efter matchen blev det full rulle med en hejdundrandes utekväll. Idag är jag helt utslagen, det var verkligen länge sen jag var så här sliten. Jag vet inte hur jag ska lyckas genomlida resten av dagen.

Slöare än slöast

Usch. Idag har jag verkligen haft en slödag. Det enda jag gjort är diska och bäddat min säng. Samt klätt på mig givetvis. Tanken var att jag skulle ta en promenad med Carro nu, men hon har somnat och vaknar inte när jag ringer. Det kanske slutar med att jag får ge mig ut själv i mörkret. Och då blir det en lååång promenad.

Tack och hej, leverpastej.

Grammisgalan 2008

Sitter här och gör något som jag vanligtvis inte brukar göra. Tittar på grammisgalan. Och med tittar menar jag verkligen tittar, inte sådär slötittar utan jag är helt inne i vad som händer och håller tummarna i var och varannan kategori. Rätt spännande ändå faktiskt.

Dessutom ska ju herr Winnerbäck uppträda och det vill man ju inte missa.

image274
Bild: LWs hemsida

You make me happy

Det finns verkligen en person som kan göra mig så himla glad (visserligen arg, ledsen och sur också. Men mest glad). Det kan vara bara ett hej, ett sms innehållandes någonting helt onödigt eller ett kul blogginlägg. Det finns nog ingen människa som kan rädda en hel dag så som du. Men det är väl det vänskap handlar om.

Saknar dig hjärtat!

Han är rock 'n' roll

image272image273
Ami James, från TV6 Miami Ink. Riktigt ruggigt het enligt min mening.

Hej mitt vinterland (del två)

Som jag sa igår. Idag skulle det bli leka i snön. Och det blev det. Jag, min syster och två grannbarn har idag byggt en baouta snölykta. Den är faktiskt så stor att jag får plats i den. Det tog oss några timmar och nu är jag riktigt frusen om tårna. Så slog mig ner här ett tag för att ladda upp inför ett eventuellt pulkaåk ikväll.


image271
Den stora lyktan och min syster som kikar upp bakom.


image270

Jag stolt som sjutton i snölyktan - som inte har några ljus i sig än. I skrivandets stund är min käre far och köper marshaller som vi ska sätta i den. Lägg märke till att min syster (24 år) även har inrett med fåtölj, bord, tavla, och toalett.

Hej mitt vinterland

Ååh. Det är så mycket snö ute. Det har snöat konstant sen i förmiddags. Jag är så lycklig. När jag gick hem förut kände jag mig som ett barn igen. Som ett barn i fyra-fem årsåldern. Imorgon blir det pulkaåkning, snöänglar och om det är kramsnö blir det snöbollskrig. Jisses vad kul jag ska ha!

Sitter just nu på min säng, i mitt för engångsskull välstädade rum och tittar ut genom fönstret. På vinterlandet och drivorna av snö och lyssnar på Sofie Zellmani. Jag tvivlar på att man kan må så mycket bättre. Nu ska jag sova och det gott dessutom.

GOD NATT & SOV SÅ GOTT!

Ps. Jag var ute och mätte snön vid fyra idag ungefär (nördigt) och då hade det kommit sex centimeter. När jag kom hem nu så var det dubbelt så mycket snö, med ögat mätt. Jag såg inte första trappsteget och inte sista heller för den delen, det såg ut som en vit kana bara. ds.

Framtiden

Jag tror jag har bestämt mig faktiskt. Hur framtiden ska bli. Det känns helt varmt i magen när jag tänker på det. Nu ska jag fan bara få tummen ur och styra upp det här.

Underbara
Joanna (aka Cara Mia) fixade en blogg igår och i natt satt jag och styrde upp en design på den. Jag är nöjd och Joanna är nöjd.

Ikväll blir det antigen, alternativ ett - mys eller, alternativ två - jag och Carro samt ungefär åtta Örebroare. Spännande spännande. Vi får se vad kvällen har att ge.

Ytterligare en blogg omgjord

Nu har jag designat om ytterligare en blogg. Den här gången var det bildbloggen Tappade vantars tur. Resultatet ser ni här och själv tycker jag det blev ganska bra. Kanske inte det snyggaste jag har gjort men ändå.


Dock hade jag velat ha rubrik, bild och bildtext centrerade, så att det vita mellanrummet mellan dessa och profildelen inte blev så stort. Men hjärnan bakom tappade vantar var av en annan åsikt och det gäller ju att alltid följa kundens önskemål.

Förvrigt går det inte så bra det där med att ta hand om kroppen. Idag har jag smällt i mig 200 gram choklad och tog bussen till Bergvik istället för att gå. Fy skäms!


Ett löfte, eller mer ett konstaterande

Ibland funderar jag på om jag kanske är världens lataste människa. Jag bara älskar att ligga i sängen under täcket och glo på tv. Jag verkligen avskyr att träna, gå är den enda form av träning som jag gillar och hur kul är det egentligen?


Må hända att jag faktiskt är smal men det kommer jag nog inte få va resten av livet om jag fortsätter såhär. En vacker dag kommer jag vakna och ha gått upp flera kilo. Och jag skulle förtjäna vart enda ett med tanke på hur jag lever. Jag bara äter, äter och äter. Och inte gör jag mig av med det, mer än den naturliga vägen vill säga. Dock går jag ju inte upp ett ynka kilo och har alltid tyckt att då kan jag ju fortsätta. Men det kommer att straffa sig, om inte på utsidan så på insidan. Jag kanske dör i förtid, si sådär vid 25 års ålder.


Nu har jag bestämt mig. 2008 blir året då jag börjar ta hand om min kropp. Jag ska inte sluta äta varken mat, godis eller andra saker som jag nu kan stoppa i mig. Däremot ska jag röra mer på mig. Det kommer både jag och min kropp må bra av.


Och tro nu inte, för allt i världen, att jag tycker att det är fel med några extra kilon, eller att jag är rädd för att gå upp i vikt. Så är det verkligen inte. Det här handlar bara om att jag vill att min kropp ska må bra så att den orkar bära mig resten av livet.


Jaha, så var det sagt. Men bara för att man har sagt en sak måste man hålla det då? Det kommer ju aldrig att gå. Jag hatar ju som sagt att träna.


Gott nytt...

Och så var ytterligare ett år av våra liv över. 2007 har blivit 2008. Ett år som jag ska jobba hårt för att det blir kanske det bästa året hittills. Försöka kan man ju alltid i alla fall. Nyårsaftonen firades som jag tidigare nämnt uppe i stugan i Särna. Det har bjudits på god mat - kanske för mycket god mat, trevligt sällskap, lata stunder och skidåkning. Inte så mycket skidåkning som jag hade hoppats på, då föret inte var det bästa efter lite regn dagarna innan. Jag hatar att åka i djupsnö och på isigt underlag. Och självklart det var precis de två underlagen backen bjöd på. Men det har varit en skön vecka fast nu känner jag mig färdig med livet i en byhåla utan något att göra. Imorgon ska det bli skönt att se folk och ta en tur på stan.

Idag är det den första januari ? dagen då alla pratar nyårslöften och diverse mål med det nya året. Själv har jag inga löften, det enda jag vet att jag vill är att jag under 2008 ska göra någonting med mitt liv. Och så jäkla svårt kan väl inte det vara. Jag vill åka utomlands en sväng, eventuellt även bosätta mig utomlands. Dublin står som punkt ett på där-ska-jag-ha-bott-listan och jag hoppas att det blir av i år. Jag vill se andra delar av världen men jag ska inte sätta upp för stora mål då jag inte vill ge mig av ensam och det verkligen är svårt att hitta någon i min bekantskapskrets som inte har fast jobb och vill följa med. Sen ska jag förmodligen börja utbilda mig till hösten och inleda den nya fasen i mitt liv som riktar in sig på framtiden. Fast jag är av den åsikt att man inte ska sia om framtiden, det är bättre att ta dagarna som de kommer. Men lite mål kan ju inte vara fel att ha.

Något man däremot kan prata om är året som gått och det har varit ett ganska bergochdalbanigt år. Det har verkligen svängigt likt aldrig förr. Men kanske har det också varit ett av de bättre åren. Jag har svårt att bestämma hur bra jag tycker att det har varit. Inte helt fy skam i alla fall. Jag har fått massa nya bekantskaper, bekantskaper som jag tror kan vara i flera år framöver ? förhoppningsvis livet ut. Jag har nog hittat en av mina bästa vänner i år. Kanske fann jag henne redan i slutet på 2006 men det var inte förrän 2007 jag förstod hur lika vi är och hur mycket denna person betyder för mig. Denna vänskap har dock, likt 2007, varit ganska svängig, med mycket åsikter som gått isär och diverse bråk hit och dit, men detta har alltid lösts. Ett år har redan gått. Och du har gjort mig så himla stolt. Du gjorde något som jag faktiskt inte trodde du skulle göra, men det gjorde du. Starkt jobbat hjärtat! Jag har även under det gångna året fått en journalistutbildning, varit i Moskva samt som vanligt sett en massa hockey. Ja listan kan göras lång, men jag orkar inte mer och ingen orkar nog heller läsa mer för så värst intressant är det ju inte.

Nu ska jag tjura för att internet är så segt att jag inte kan se på Andra Avenyn som jag hade tänkt och för att Scrubs inte börjar förrän om ungefär en halvtimme. Annars ska jag njuta av att vara hemma igen. Tack för mig!