Stavanger here we come!

Igår bokade jag och Johanna vår resa till Stavanger. Det blir en tur över 17 maj för att fira lite och träffa Kornelia, Natalié och Johan. Att boka resa dit var ingen lätt match, vi ville inte ta de dyraste turerna och där med var vi tvugna att anpassa det billigaste turerna med anslutningar från Karlstad till Oslo osv. Det slutade iaf med att vi åker på torsdagnatt klockan 02.50 anälnder i Oslo 06.00 och åker vidare med tåg 07.11 och är framme i Stavanger 15.30 eller något sådant. Lång resa med andra ord, men det kommer vara värt det! Hem flyger vi till Oslo och sen tåg till Karlstad och är åter hemma här någon gång runt 18-19 på måndagen om jag inte minns fel.

Ses i Stavager firri!



Barn som bantar

Kollar på en dokumentär om barn som bantar. Dom är från nio år och uppåt. Det är helt otroligt, jag visste inte ens vad banta var i den åldern. CRAZY! Några är 12 år och har en långt gången anorexi, hemskt! Usch. Jag ryser..

Snart ska jag sova och imorgon blir det after work men fina Louise och Karlstads finaste grabbar!


Oh yes!

Långpromenaden blev en cykeltur, den evnetuella tvättningen av bilen blev en tur till Philipsson bil i Karlstad för att betala killen som lagade bilen och beställande av solglasögon samt städningen blev av. Nu är det TV som gäller. Forstättningen på Ugly Betty och dubbelavsnitt av Desperate! Yeayh! Så här kommer solglajjerna se ut:



Fruktansvärt god kladdkaka

Tänkte passa på att bjuda på ett recept på en kladdkaka som jag gjorde igår. Fruktansvärt god. Smälter i munnen. Så här kommer den, Moster-Carinas-kladdkaka:

4 ägg
                                Vispas pösigt
2 dl Socker             



200 gram smör
                                             Smältes
200 gram blockchoklad



2 dl mjöl
                               Blandas
1 tsk bakpulver


Blanda chokladen och äggsockret. Vänd ner mjölblandningen. In i ugnen 225 grader i 14 minuter, Njut!


Kladdkakan på bilden har inget med texten att göra
.

Rubbestubbe som min vän J skulle säga

De senaste dagarna har jag varit så enormt uttråkad, alldles galet. Samtidigt så har jag njutit av ledigheten. Har inte varit ledig mer än några få dagar i följd sedan mars förra året och tyckte att jag var värd lite ledigt nu. Förr kunde jag gå hur många dagar som helst på rad utan att börja klättra på väggarna men nu börjar jag bli rastlös redan efter en dag. Men jag ser det som ett gott tecken, ett tecken på att jag vill göra något med mitt liv och inte bara sitt och glo.

Idag ska jag ta en långpromenad, posta och beställa solglasögon och (kors i taket) städa lite. Eventullet knallar jag hem till Romstad och tvättar bilen så jag kan lägga ut den till försäljning. Det ser dock inte så ljust ut, jag vill ha minst 20 000 för den och samtliga Ford Mondeo Combi omkring samma årsmodell ligger runt 9-15 000. Men vi får hoppas på det bästa.

Funderar på om jag ska höra om det finns någon av mina vänner som vill käka middag ihop ikväll, är så sjukt mycket trevligare att äta med någon annan. Bra mycket trevligare än att sitta själv och söla ner soffan, eftersom man vill ha sällskap av något under måltiden om det så ska vara en TV.

Mina inlägg blir alltid så osammanhängande. Men vad gör väl det jag har ju uppdaterat två gånger på två dagar. WOW!

Pics and update

Det gick ju lite så där med att börja blogga flitigt igen. Det fina vädret har mest gjort att jag har velat vara ute eller ligga i sackosäcker innanför min balkongdörr och sola. Ibland är det bra att man är kreativ - när man inte har någon balkong får man sola på annat vis.

Idag skiner inte solen så jag tänkte jag skulle passa på att uppdatera bloggen lite grann och bjuda på de utlovade bilderna på sovrummet. Har även införskaffat en sängstomme sen sist (ett fynd för 250:- på en seconhand butik) och en väggdekoration till hallen. Det är mysigt att ha en egen lägenhet när man kan inreda hur man vill.  Självklart vill inte min andra dator sammarbeta med mig just nu så bilderna kommer lite senare.

Annars då, helgens utgång med Kornelia och Malin var superkul, det är värst vad jag lyckas ha kul jämt nu förtiden. Det gillar vi. Operation snärja D.A går det väl lite si så där med kan man säga men jag och Becka smider planer för fullt och jag tänker inte ge mig förän jag har försökt i alla fall. Bangade i fredags (tror jag det var) då det var tänkt att inelda operationen på allvar men man kan ju inte förvänta sig att man ska klara allt på första försöket.

Nu ska jag äta en jäkligtgod matlåda som jag tog upp ur frysen förut, seriöst den godaste köttfärssåsen jag någonsin ätit. Förlåt mamma och pappa! Ha ha! HA DE!

SM-GULD

Yeayh! Igår gick det vägen och Färjestad blev återigen svenska mästare. Såg matchen hemma ungefär en meter från TV tillsammans med Emelie. Vi hejade och skrek så grannarna nog blev döva. Efteråt blev det singstar och sen torget för att fira. Idag är jag hes och trött. GÖTT, GÖTT, GÖTT!!

Idag börjar operation snärja en färjestadsspelare. D.A är målet! Becka, vi ska inte ge upp förän vi har nått vårat mål! :) Ha ha!

Det är vår, en update om senaste tiden

Enligt mina goda vänner Carolina och Emelie så var det visst på tiden att jag börjar blogga igen. Och nu när det ändå är vår, fint väder, varmt och jag har fått livslusten tillbaka (inte för att den har varit helt försvunnen men ni fattar nog vad jag menar) så är det väl dags att återuppta lilla bloggen igen.

Häromdagen fixade jag till min cykel, som har stått hemma hos mor och far utan luft i däcken under vintern och cyklade hem den till mig. På vägen hem, längst med älven, i solens sken stannade jag och plockade lite krokusar som jag nu har ståendes i mina jättesöta vaser i vardagsrummet. Bbjuder nog på en bild någon dag. Det är supermys med egenplockade färska blommor tycker jag!

Jag har även möblerat om sen sist, fixat det fint i klädkammaren (i mitt fall förrådet), garderoben och sovrummet. Köpte ny lampa idag på IKEA och en liten växt som jag ska ha på sängbordet. Bjuder på bild på förädndrigen där också. Har tyvärr inga före-bilder men ni som har varit hemma hos mig minns kanske hur det såg ut innan.

På onsdag kommer finaste Emelie hem över påsk, vi hoppas på guld då så håll tummarna för vinst imorgon och vinst på onsdag! Då ska vi fira vårat första guld ihop. Men detta är ju bara om...

 Nu luktar det vitlöksbröd här och jag är hungrig. Blir nån pastasås och färskpasta säger SaraMoll som ska bjuda på mat idag. Så nu avrundar jag mitt blogginlägg om precis ingenting men ändå väldigt mycket. En lite update så att säga, nu ska jag försöka hålla liv i bloggskrället!