ont det gör ont

Jag avskyr när folk ljuger. Men vad jag avskyr ännu mer är folk som väljer att inte säga något. Och så får man reda på saken på annat håll. Det gör ont. Ont som fan.
Fast jag är inte dum. Jag hade ju redan förstått hur det låg till. Det enda jag ville var att få höra det. Men eftersom jag inget fick höra hoppades jag att det verkligen inte skulle vara så. Men det var det. Och det gör ont. Så ont.

Kommentarer
Postat av: carolina

oj, Hur är deT?

Postat av: Emelie

Hello. Jag undrar en sak, hur gör du om headern längst upp. Alltså hur får du dit en bild som du gjort själv? :) Mvh /emelie

2007-06-14 @ 17:05:48
URL: http://pancaakes.blogg.se
Postat av: Helen

Fint med nytt blogghead, eller vad det nu heter:S Och precis som Emelie så undrar jag hur fanken man får till det så! Har lusläst på länken på blogg.se hur man ändrar head m.m. men det funkar ändå inte:( Lägger upp en bild utan att publicera den men sen hittar jag inte html koden som man ska tjoffa in. Har testat med det jag trodde var den koden men det ändras ingenting så antingen fel kod eller så satte jag den på fel ställe. Om du orkar - hur ska det se ut i kod och vart *grubbel*. Ha en bra dag.

2007-06-15 @ 14:45:09
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Knutjessica

Geart site alot of good info that i couldnt find anywhere else thanx!

2010-04-15 @ 14:40:15
URL: http://knutjessica.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn eller alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress (Det är bara jag som ser den):

Blogg eller hemsida? Skriv adressen här:

kommentarer:

Trackback