Hemma igen efter en vecka i Moskva

Tillbaka hemma i trygga Karlstad igen, efter en resa fylld av upplevelser, spännande turer, trevliga människor, trötthet och mycket, mycket mer. Jag är nöjd med vår resa. Var till en början väldig tveksam till landet Ryssland, jag trodde det skulle vara grått och trist. Ganska grått var det men ändå ett land, eller i alla fall stad - då jag endast var i Moskva, där det hände saker. Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka dit.

Vi har träffat många trevliga människor. En norrman som förgyllde vår första kväll på hotellet. Hotellet som för övrigt var enormt stort och rätt lyxigt. Många barer, en nattklubb, ett kasino och ca 2000 rum. Denna norrman var en gammal hockeystjärna. Han har spelat i svenska elitserien och i det norska landslaget. En gift, 31-årig kille (kanske mer man) med två barn, vid namn Paul (Eller Pål kanske?)
Två ryska rika ungdomar som guidade oss till rätt adress när vi hade gått vilse. Som gav oss en mobiltelefon och köpte oss ett rysktkontantkort eftersom min telefon blivit stulen. Ett kontantkort som kostade 1000:- att köpa och en ful telefon som såg ut att vara från 1900-talet men som det nu i efterhand har visat sig komma från 2007 och inte ens har kommit ut i Sverige än. Ibland är man före sin tid. Ett par rika ungdomar som gav oss en riktigt bra intervju på vårt hotell senare den kvällen. Trevligt faktiskt.

Vi har jobbat en del, sovit för lite, sett lite för lite av Moskva egentligen, men vi, i alla fall jag, är nöjda ändå. Jag kan liksom inte sammanfatta resan. Den har inte sjunkigt in än. Det enda jag med säkerhet kan säga nu är att jag är glad att vi åkte. Det är något att minnas.

Förresten, som jag har nämnt här lite tidigare så blev min mobiltelefon stulen. Just nu saknar jag ett svensktnummer, men får snart tillbaka mitt gamla. Då kommer jag fortfarande dock att sakna era nummer, så hör av er till mig via mejl eller msn något och ge mig dom igen. Det tar jag tacksamt emot.

Kommentarer
Postat av: Angelica Lindvall

Då har han använt mobilen som fan, för den var verkligen sliten!! =p

Postat av: Stina

Nice, ny mobil på köpet. För du behöll den va ? 0736805397 är mitt nr så du vet :b

2007-05-10 @ 19:17:20
URL: http://www.stun.blogg.se
Postat av: Hugooda

I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

2009-02-24 @ 11:10:14
URL: http://hugooda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn eller alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress (Det är bara jag som ser den):

Blogg eller hemsida? Skriv adressen här:

kommentarer:

Trackback