Nytt på Arvikafestivalen

Varje år upptäcks nya artister på och inför alla olika festivaler. I år kommer flertalet nya band att uppträda på Arvikafestivalen och däribland Dalslandsbandet, The Movers.

"The Movers är rutinerade nykomlingar på den svenska musikscenen. Rutinerade för att man redan 1999 startade det fem man starka bandet i Högsäter, Dalsland och nykomlingar för att man på Arvikafestivalen gör sin första spelning på en av dom största svenska festivalerna. Med sin tidlösa rock n ì roll för man den svenska rocktraditionen vidare, en tradition som startades utav band som Union Carbide Productions och The Nomads. Bara de senaste åren har man gjort över 100 spelningar på egen hand vilket gör bandet till ett särpräglat liveband, fullt av fantastiska låtar, energi och volym. Så missa inte festivalens stora rockhändelse. Den är redan klassisk."  - Arvikafestivalen.se 
image190
Foto: Anders Carlsson
 
The Movers som består av Pontus Blom, Erik Eriksson, Edwars Sensier, Alexander Blom och David Andersson, kommer att spela på campingscenen lördagen den 13 juli klockan 20.00. Ni som ska dit - Missa inte det!

Vill nu lyssna på The Movers går det bra att göra på deras
hemsida eller på deras myspace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn eller alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress (Det är bara jag som ser den):

Blogg eller hemsida? Skriv adressen här:

kommentarer:

Trackback