Bilder från Gessle igår

Jag måste erkänna en sak. Per Gessle är riktigt bra. Jag har aldrig tyckt om honom, alltid stört mig på hans låtar, allting låter ju lika dant. Men jäklar va bra det var igår. Jag är enormt imponerad av hans scennärvaro och hans sätt att vara. Men mest imponerad är jag av körsångerska Helena Josefsson, vilken röst! Stort tack till Rebecka med familj som tog med mig igår.

Bjuder på Helenas vackra stämma tillsammans med Per i När Alla Vännerna Gått Hem

Kommentarer
Postat av: Helen

Vad kul! Jag har tyckt precis detsamma om Gessle. Därför gick jag inte på konserten igår. Trevligt att ändra uppfattning till det bättre:)

Postat av: micke

Jag tycker att han va medioker och ganska tråkig i sitt framförande i växjö igår, för mkt lugnt material.
OM han nu kan köra massa gyllene tiderlåtar så måste han väl kunna riva av en Roxettelåt också när han har en sån klippa som fröken josefsson jämte sig?
-m!cke

2007-08-05 @ 16:28:03
URL: http://mickegfx.blogspot.com
Postat av: Anna

Helen: Ja det känns riktigt kul. Fast jag kan ju inte påstå att jag kommer och börja lyssna på hans skivor nu direkt. Han är nog bäst live, en gång :P
Micke: Jasså det var ju tråkigt. Jag kan verkligen inte säga att han var tråkig i Karlstad, det svängde verkligen - och det kommer från ett icke Gessle-fan.
Men du har rätt, varför kan han inte köra lite roxett. Det hade ju varit grymt. Precis som du skrev i ditt inlägg, It must have been love i en duett dem emellan, oj det hade varit fantastiskt det.

2007-08-05 @ 21:00:24
URL: http://annimoll.blogg.se
Postat av: Sara

Alltså... Jag är ledsen, men någon måste ju vara den negativa och idag blir det jag.. Jag tycker duetten låter förjävlig. Så nu var det sagt. Tack hej!

2007-08-06 @ 12:15:02

Kommentera inlägget här:

Ditt namn eller alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress (Det är bara jag som ser den):

Blogg eller hemsida? Skriv adressen här:

kommentarer:

Trackback